Påskhelg och magsjuka

Efter hektiska dagar på praktiken blev det äntligen långhelg. En långhelg som till en början kretsade en hel del kring efterspelet av torsdagens aktiviteter. Torsdag kväll valde jag ändå att påskhara lite för lillkillen och dela några glas vin med svägerskan medan grabbarna var i studion. Såg fram emot en lång härlig helg där soliga dagar på gräsmattan och grillkvällar med våra familjer skulle varvas med jobb på balkongen och avslappnat skrivande på examensarbetet. Som jag längtat.

Fredagen kom och sommaren väntade runt hörnet. Vi tog oss ut i solen tillsammans med Vikingens bror, svägerskan och lillkillen. De bor ju på på en av gårdarna intill oss nu. Vi gick ner till Silverforsen och grillade och njöt av eftermiddagen. Jag kunde äntligen checka ut från praktiken för denna veckan och lät saker och ting lite falla i glömska för att kunna varva ner och ladda batterierna.

Det är full fart på lillkillen nu, det är inte utan att man drömmer om en egen liten knodd även om jag nog alltid drömt mer om att ha en hund, haha. Men visst klär det min Viking i alla fall?

Dagen efter var det dags för grillkväll med Vikingens familj. Vi alla samlades i en varm och solig trädgård, vi drack vin och pratade och doften från grillen spred sig över uteplatsen. Sommarkvällarna kändes nära trots att kylan snabbt smög sig på. Sena nätter och höga skratt. Tyvärr blev en av oss sjuka under kvällen och vi andra kände oss ganska trötta och det blev en tidig kväll. Jag som inte dricker så stora mängder längre hade trots det en knepig känsla i kroppen. Tolv timmar efter att bilden nedan tog blev jag magsjuk.

Och där är den stora anledningen till den senaste tidens radiotystnad. Jag är på benen och försöker jobba lite hemifrån men jag är fortfarande inte helt kry. Aptiten är som bortblåst och det känns som att kroppen inte vill ta upp något av det lilla jag äter. Jag är inte den enda som blev sjuk så det är definitivt någonting som går just nu och jag vet att det bara är att bita ihop och fortsätta fylla kroppen med energi, oavsett om den tycker sig vilja ha den eller inte. Vikingen hämtar hem en våg efter jobbet idag så vi kan hålla koll på min vikt, har man en kroppsbyggnad som påminner om Bamseklubbens fanclub har man ju inte överdrivet med reserver och det är alltid en av mina första prios när jag blir riktigt sjuk.

Har varit så ledsen för att vi fick ställa in grillkvällen med mina föräldrar och för att jag missade årets första sommarvarma dagar. Men det är så det blir ibland, det blir inte som man tänkt sig och det har gett mig en hel del tid att tänka på saker. Någonting jag kommer skriva mer om senare. Men resten av dagen ska jag fokusera på att äta, vila och jobba nerkrupen under en filt i soffan.

Jag hoppas ni har haft en fantastisk påskvecka och jag har saknat er. 🌻

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Har saknat dig här inne ❤️ Men förstår givetvis. Magsjuka är inte att leka med! Ser fram emot att läsa dina tankar senare. Kram & vila upp dig nu, ingen hets ❤️
nouw.com/janielindahl
marietheresel
marietheresel,
Åh vad jobbiiiigt. Magsjuka alltså, så otroligt jobbig sjuka 😩. Men låter som ni fick några riktigt härliga dagar åtminstone ❤️ Krya på dig!
nouw.com/marietheresel