Papyrus, pergament och skithuspapper

God morgon knytt, skogstroll, aliens eller vad ni nu vill definiera er som.

Sitter i skrivande stund och lyssnar på en föreläsning som man skulle kunna tro att jag gillar, men det gör jag inte. Nog för att tant är oldschool, gillar papper lite mer än vad som passar miljöintresset och ogillar den alltmer digitala världen som styr våra liv... men nu har vi suttit faat på samma slide i 20 minuter och jag vet inte var i papprets historia vi är längre. Vi kan lika gärna prata om framtiden eller tomatens inverkan på aliens kosthållning for all I know.

Passar i alla fall på att författa några inlägg om verkliga problem och hoppas pappersgeggan fastnar i det undermedvetna.

Gillar

Kommentarer

Pippilula
Pippilula,
Vad är det du pluggar? 😊
nouw.com/pippilula
Svatantrya
Svatantrya,
Jag studerar till Produktionsledare inom media. Så typ, projektledare för mediaproduktion kan man säga 😊
nouw.com/svatantrya
Pippilula
Pippilula,
Ok 😊 Vart jobbar man sen då? *helt novis* 🙈
nouw.com/pippilula
Svatantrya
Svatantrya,
Du kan jobba på de flesta ställen beroende på vad du känner för att rikta in dig på. Projekt sker inom i stort sett alla företag och då blir du länken mellan de som genomför projekten och ledningen - det som styr liksom. Produktionsledare är den som styr själva produktionen, till exempel är ansvarig för produktionen på ett tryckeri och ser till att allt blir gjort och i rätt tid. Rörigt att förklara haha 😊
nouw.com/svatantrya