Pappa 💙

God middag! Jag sov till Ätta idag och efter det verkar förmiddagen bara ha sprungit ivÀg. VÀckte vikingen vid halv tio och bjöd honom pÄ scones och te. Detta inlÀgg skulle egentligen kommit upp tidigare men jag var tuvngen att avbryta för att köra samma viking till resten av bandet dÄ de ska ivÀg och spela i Varberg ikvÀll.

GÄrdagen blev en vÀldigt bra och lugn fredag. En tuff tid pÄ jobbet avslutades med bravur och jag hÀngde kvar en stund pÄ jobbet med de andra och drack alkoholfri öl innan det var dags att Äka hem till barndomshÄlan och Àta födelsedagsmiddag. Mitt enda krav var att jag ville ha efterrÀtt och pappa gjorde sin första tÄrta nÄgonsin, bÀttre vid 58 Är Àn aldrig liksom. Jag tyckte han var jÀtteduktig men han sjÀlv tvekade pÄ en karriÀr inom tÄrt-branchen... "Jag Àter ju inte ens sötsaker sjÀlv!" Resten av kvÀllen lyssnade vi pÄ vinyler och kollade in mamma och pappas senaste förÀndringar i retro-rummet. Efter det var vi sÄ tokmÀtta och trötta att vi körde hem och somnade till gladiatorerna.

Det kĂ€nns bra att pappa Ă€r pigg igen, Ă€ven om han fortfarande Ă€r sjukskriven och inte kommer kunna göra allt som vanligt förrĂ€n om nĂ„gra mĂ„nader till. Fina pappa, sĂ„ lyckligt lottad att cancern upptĂ€cktes i tid tack vare en sköterska som skickade honom pĂ„ extrakontroll Ă€ven nĂ€r testerna inte visade nĂ„got. Hon har varit i kontakt med bĂ„de min farfar och hans bröder innan de gick bort pga att cancern spred sig, sĂ„ hon visste att det gick i slĂ€kten. Och det kan vara tack vare just henne som min pappa fĂ„r stanna en stund till pĂ„ jorden. 💙

Nu ska jag röja lite i lÀgenheten innan jag sÀtter mig och jobbar lite. Jag Àr sÄ fotosugen idag ocksÄ att jag funderar pÄ att slÀpa med mig stativet ut nÀr kvÀllssolen kikar fram, om den nu gör det alls. Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Usch för att behöva gÄ igenom hela grejen med nÀr en förÀlder Àr sjuk, precis gjort det sjÀlv, starkt!
nouw.com/fitnessbyannabelle
Svatantrya
Svatantrya,
I det hÀr fallet skrÀmde nog ordet mer Àn sjÀlva situationen i sig, med tanke pÄ slÀkthistoriken... Ledsen att höra att du gÄtt igenom nÄgot sÄdant sjÀlv. Kram pÄ dig! <3
nouw.com/svatantrya
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Ja det Àr fruktansvÀrt nÀr det drabbar nÄgon nÀra och jag kÀnde likadant nÀr jag hörde ordet. Usch!
nouw.com/fitnessbyannabelle
Bunny,