Outfit: jeansshorts och rosor

Fördelen med att ha varit krasslig och låtit som en gammal nersupen Paradise Hotel-deltagare efter ett paket John Silver utan filter, och därför inte kunnat jobba, är att jag i alla fall kunnat välja kläder efter väder och inte omgivning. Jag älskar solen och hatar klädkoder så det har funkat rätt bra de senaste dagarna. Större delen av min garderob bygger ju på att det är minst 20 grader ute och att jag har ett jobb där jag kan arbeta från stranden om jag så vill.

Just det där med kläder och personlig stil har faktiskt varit en av de sakerna som tidigt drev mig mot drömmen om att vara egenföretagare och arbeta kreativt. Istället för att behöva anpassa sig till ett stelt kontor där alla ska ha knälångt och pressveck så får andra helt enkelt välja mig av den anledningen att jag gör något de uppskattar - oavsett hur jag råkar vara klädd för dagen. Och nu är jag ju faktiskt en bit påväg. Visst, jag kör fortfarande fakturerings-tjänster så jag kan inte kalla mig egenföretagare och kanske är det fortfarande mycket arbete som inte lönar sig i längden men jag samlar erfarenheter och växer, en liten bit i taget. Jag har inte heller särskilt bråttom. Resan är trots allt en större grej än målet.

Men tillbaka till kläder... Det här var en av de enkla vardagskombinationer jag hoppade i idag innan vi drog iväg en liten stund till stranden. Jag låg och läste i solen eftersom att bada inte kändes som en helt lysande idé just nu medan Vikingen och hans bror tog sig ett dopp i det stora blå. Shortsen är en gammal HM-historia som jag nästan glömt att jag ägde och toppen är troligen ett fynd från Ebay när jag hade en grej för det.

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Riktigt snyggt!! 😊
nouw.com/charlottahagg
Svatantrya
Svatantrya,
Tack så mycket! <3
nouw.com/svatantrya
Viktor Högnäs,
Svatantrya
Svatantrya,
Viktor Högnäs
IP: 82.99.3.229