Oumph med bambu

Långa, fullspäckade dagar kräver en jävla massa färdiga matlådor. Denna veckan har det hittills varierat mellan ugnsomelett och Oumph med bambu. Det sistnämnda blev det till lunch idag! Simpelt, gott och perfekt för matlåde-livet.

Oumph The Pure Chunk

Kinesisk soya

Teriyakisås

Sweet chili-sås

Vatten

Lökpulver

Svartpeppar

(Kalvfond)

Stek Oumphen gyllenbrun. Blanda i soya, teriyaki-sås, sweet chili-sås, vatten, lökpulver, lite svartpeppar och kalvfond (kan säkert bytas ut eller skitas i om man inte vill ha några animalier i alls). Jag gick inte efter några mått, jag bara öster ner efter smak. Tillsätt bambuskotten och slå på såsblandningen. Låt puttra tills Oumphen delat på sig i lite mindre bitar och känns go i konsistensen. Servera med ris.

Ät tills du storknar, spyr eller tröttnar.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229