Om att leva och behind the scenes

Försöker greppa det faktum att jag efter nästa vecka är helt utan schema fram till den 15 januari. Märklig känsla.

Pratade med en klasskompis igår om framtiden. 30-årskrisen och att inte ha levt tillräckligt kontra levt lite för mycket. Vad fan det nu ens ska betyda. Man lever väl bara tänker jag, väl medveten om att min mun uttalade helt andra ord för mindre än ett dygn sedan. Men visst är det konstigt hur drömmar kan skilja sig, hur olika mål vi strävar efter. Hur människor med helt olika slutdestinationer ändå möts där i soffan, i en stökig studentlägenhet med alkohol i blodet, och pratar drömmar och mål. En som inte levt tillräckligt, en annan som levt så det räcker. Den ena önskar sig fler historier, den andra hade gärna sluppit några.

Hur som helst ska det bli skönt att kunna njuta av nuet och tänka på en framtid som inte är här redan imorgon. Fokusera på jobbet, bilda meningar på datorn med en kopp kaffe i handen. Jag tänker mig alltid mig själv som en rökare, för det är vad de som skapar meningar med ord gör antar jag, röker. Ändå är det flera år sedan jag slutade nu. Romantisering av livet och världen, lika mycket en välsignelse som en förbannelse.

På tal om jobb var jag iväg och fotograferade mitt första skivomslag förra helgen. Äntligen hade jag tid att redigera några behind the scenes.

Vikingen, min viking. Min stöttepelare i stormen. Där står han och håller i en reflektor, utan en susning om vad han sysslar med. Ställer ändå upp, stöttar, peppar. Tror på mig och mina prestationer även när han inte vet vad det är jag gör.

Gillar ni punk och kvinnliga frontfigurer som påminner om Pippi Långstrump ska ni kolla in Death by Horse.

Jag har fått se en liten smygtitt på resultatet men det kan jag inte visa förrän det närmar sig skivsläpp. Jag tjänar pengar på att bilda ord och min kreativitet har gett mitt namn på en skiva av ett band det går riktigt bra för. Drömmar slår trots allt in, om än inte alltid som man tänkt sig.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Älskar hur du skriver Sofié; vackra meningar med dina ord 💕 Så spännande med skivomslaget! Alltid roligt med en sneak peak 😃 Kram
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Vad fin du är, tack! <3
nouw.com/svatantrya
spelmissbruksbloggen
spelmissbruksbloggen,
Wow bara älskar dina bilder <3
nouw.com/spelmissbruksbloggen
Svatantrya
Svatantrya,
Tack så hemskt mycket! <3
nouw.com/svatantrya
marietheresel
marietheresel,
Bara här för att understryka att du är grym. ❤️
nouw.com/marietheresel
Svatantrya
Svatantrya,
Vad snäll du är! Det är du med <3
nouw.com/svatantrya