Nytt kapitel

Måndag, sommar och ett nytt kapitel. Jag var så trött igår att det enda det fanns energi till var pizza hemma hos svärföräldrarna som ville gratulera till examen.

Var fortfarande trött imorse och råkade somna om efter att klockan ringt och Vikingen åkt till jobbet. Jag tampas med att hitta någon form av struktur när gamla saker hänger kvar, nya inte riktigt har kommit igång och samtidigt som det händer så mycket händer det ingenting. Veckan är rörig, varierad men spännande.

MÅNDAG: Sommarkurserna börjar. Jag har lämnat in uppsatsen för handledning inför den sista veckan av skrivande. Vad som känns som tusen mail har skickats för bokförlaget. Ikväll ska vi förhoppningsvis storhandla och så ska jag kontakta min praktikplats samt sammanställa och skicka in min praktikdagbok. I övrigt är det mest städ och hemmafix på schemat.

TISDAG: Ska fotografera till vad som förhoppningsvis blir ett timjobb som content creator åt ett mindre företag och på eftermiddagen ska jag sitta på Universitet med en klasskompis.

ONSDAG: Ska lämna in en presentation i kreativt skrivande, gå på handledningsmöte och förhoppningsvis färdigställa det sista i textväg till exjobbet. På kvällen väntas en AW med min gudmor som jag inte träffat på flera år nu.

TORSDAG: Skriva på min praktikrapport och hitta passande litteratur för att kunna färdigställa den. I övrigt blir det mest jobb och på eftermiddagen åker jag och möter upp mina kollegor på bokförlaget för en kväll på Jumpyard.

FREDAG: Förhoppningsvis har jag inte brutit några ben kvällen innan, för jag har ett spännande möte angående ytterligare ett timjobb som content manager och marknadsföringsassistent på ett litet företag som sitter i anslutning till bokförlaget.

LÖRDAG/SÖNDAG: Hade tankar på en examensfest men har inte haft ork eller tid att dra i det. Istället blir det kanske grillning om vädret tillåter och så ska jag börja gå igenom bilderna från helgens bröllop. Brudparet är bortresta i tre veckor så jag har god tid på mig att bearbeta bilderna.

Vad ska ni göra för spännande i veckan?

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Så imponerad Över hur du lyckas strukturera upp allt. själv lyckas jag knappt få ordning på vilken litteratur jag behöver till sommarkorden eftersom upplägget på plattformarna alltid är så jäkla rörigt 😂❤️
nouw.com/bellevetherese
Svatantrya
Svatantrya,
hahah, skenet bedrar... MEN går alltid igenom veckan på söndagen. Skriver in allt som är viktigt och allt som inte går att flytta på. Går sedan igenom saker lite i taget och delar upp det på bästa vis. Sommarkurserna kollade jag bara uppgifterna för första veckan och lade i ett och samma dokument på datorn för att slippa in och rota i de där jobbiga portalerna haha. Min kalender håller mig någorlunda på banan, haha. <3
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229