Nytt i hemmet

Hej mina smĂ„ aliens, jordlingar och knytt! 🍁 Är allt bra med er?

Jag började morgonen med en stor kopp te hemma i soffan. Har kÀnt mig lite smÄkrasslig den senaste tiden utan att nÄgonting egentligen verkar vilja bryta ut. Efter det var det dags för dagens seminarium och nu vÀntar jag bara pÄ att rusningstrafiken till köket ska lÀgga sig sÄ att jag kan vÀrma min matlÄda innan jag kilar vidare pÄ möte med AffÀrsplans-teamet.

FÄngade förresten vÄra nya möbler pÄ bild igÄr! Det Àr svÄrt att göra dem rÀttvisa i motljus dÄ de Àr klÀdda i röd sammet som egentligen skiftar lite mot rosa/lila beroende pÄ ljuset. Vi fick Àrva dem av Vikingens slÀkting. Vi kÀnde oss lite tveksamma först dÄ det blev lite vÀl pampigt i vÄrt lilla vardagsrum men jag tror att det kan vara en vanesak. Kanske ska mattan bytas ut mot en ljusare ocksÄ sÄ det blir lite mer nedtonat. MÄste bara hitta den perfekta platsen för den fina mattan först, för den vill jag gÀrna behÄlla sÄklart.

Det runda bordet som tidigare stod i vardagsrummet fick istÀllet flytta in till köket. Jag har ju velat ha ett mörkt bord dÀr enda sedan vi fick upp de fina tapeterna. Det mörka trÀt gjorde att tapeten kom fram mycket bÀttre och det runda bordet gjorde verkligen att köket kÀndes bÄde luftigare och mysigare. SÄ himla nöjd!

Minns ni förresten nÀr Berra flyttade in? Jag sade ju dÄ att jag troligen öppnat upp helvetets portar för att lÄta fler lik flytta in pÄ vÀggarna och japp... Nu har vi nÄgra ihopsydda kor hÀngandes över sÀngen. Det kan man vÀl tycka vad man vill om men eftersom dekorationen Àr bÄde fin, gammal som gatan och ett barndomsminne för Vikingen sÄ fick ju Àven den dispens sÄklart.

En annan sak som fÄtt flytta in i sovrummet den senaste tiden Àr den hÀr fina taklampan. Vi har levt utan en taklampa i sovrummet i över ett Är. Den hÀr vackra skapelsen fyndade Vikingen via en kund som inte kunde ha den kvar och fick dÀrför köpa den nÀstan gratis.

Gillar

Kommentarer

Familljenkull
Familljenkull,
HĂ€rliga bilder 😊
nouw.com/familljenkull
Svatantrya
Svatantrya,
Tack sÄ jÀttemycket <3
nouw.com/svatantrya
Bunny,
En matgrupp i röd sammet - villhöver helt klart till mitt hus! :O
bunnydrugz.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
Definitivt!! Hade passat ditt hem sÄÄÄ bra!
nouw.com/svatantrya
Bunny
IP: 82.99.3.229