Nyårslistan 2017

Ser så fram emot ett nytt år och januari nu! Det händer liksom ingenting när man är "ledig" såhär, haha. Jag saknar att gå upp klockan sju på morgonen och dricka kaffe, planera veckorna i kalendern och bocka av saker att göra. Rutiner... jösses vad jag saknar rutiner. Känner mig som en bil på tomgång just nu.

Eftersom jag bara ska fixa det sista inför kvällen och tenta-plugga fram tills tåget går så får de bli en lista här på bloggen.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Fiskat upp en gädda, byggt ett hemmakontor, ägt en äkta guldring, byggt en hemsida, varit bröllopsfotograf, besökt en 90-talsfestival, missat en tenta pga en lös knäskål (alltså, really?).

Hur har ditt 2017 varit?
Befriande, lärorikt, fantastiskt, roligt. Det har inte hänt så mycket samtidigt som allt har hänt. Det bästa året i mitt vuxna liv.

Blev du kär i år?
Mer och mer för varje dag som går... ♥

Vilket datum från 2017 kommer du aldrig glömma?
24 December.

Vad är din största framgång 2017?
Jobbar mindre där jag är anställd och lägger mer fokus på mina hobbys. Tjänar pengar på bloggen och fotografering. Börjar acceptera den fruktansvärt awkward och konstig person jag är. Tog steget att göra slut med en vän och lever livet jag började drömma om när livet var som sämst.

Bästa köpet?
Möbler till kontoret och en extern hårddisk. Och lägenheten, bortsett från att det är en hyresrätt, haha.

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, sorgligt nog. Blir ändring på det framöver!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Vikingen och det faktum att min tonårscrush äntligen tagit sitt förnuft till fånga och insett att han bör vara med mig livet ut, haha. Och alla fina ord jag får ifrån er läsare här <3 Ni är fantastiska och ni anar inte hur sjukt det är i min värld att någon stökig ungjävel som knarkar, super och knullar runt kan växa upp och bli en förebild för andra. Helt galet! <3

Vilka sånger kommer påminna dig om 2017?
Ungefär alla dåliga party-hits som spelades när jag jobbade på baren. "What sober couldn't say" med Halestorm för början av året och "Talkin' about a revolution" med Tracy Chapman för resten av året. Ja, och som alltid "När jag mår skit, vill du ha mig då" med Mimikry - som dramaqueen och ångestknöl är den fan alltid legit.

Vem har du umgåtts med mest?
Vikingen och familjen. Har varit dålig på att umgås med vänner faktiskt. Ska bli bättre på det nästa år!

Har du haft ett förhållande under 2017?
Ja. Har påbörjat vårt tredje år ihop!

Vart reste du under 2017?
Danmark och Småland? haha. Äh, har besökt en massa fina och historiska platser i närheten istället. Sverige är ett så jäkla spännande land!

Är det något du saknar år 2017 och vill ha 2018?
Min barndomsvän och "bror" som jag inte träffat på ett och ett halvt år trots att vi bara bor ca 40 minuter ifrån varandra. 30 grader och sol i mer än två dagar. Rockfestivaler och campingliv!

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jobbade och fick en polaroid-kamera i retromodell av Vikingen.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Jag kunde ha klarat helvetes-tentan som jag fortfarande inte lyckats med men i övrigt har året varit vad livet är - upp och ner men mest upp. Man får inte glömma att tråkigheter lär en någonting.

Vem saknade du?
De som inte finns med oss längre. Bland andra en vän som jag önskar kunde se mig och mitt liv nu och "lillebror" som säkert sitter och ger mig high fives och skriker "Du är rätt grym för att vara så liten syrran!" på andra sidan.

De bästa nya människorna du träffade?
Katarina, min "postorderkompis", haha.

Vad vill du säga till dig själv inför 2018?
Du har inget mer att bevisa. Gör vad som gör dig lycklig och gör vad du brinner för - hur löjligt det än kan verka i andras ögon. Förminska aldrig dig själv, du har gjort en resa värd att vara stolt över. Människor kommer alltid ifrågasätta dina erfarenheter, de vet inte allt. Du behöver inte berätta, du har inget att bevisa.

Gillar

Kommentarer