NuttyNuff

Har ni också vår hos er? Här är det strålande sol och vinterjackan känns alldeles för varm men samtidigt blåser det så pass mycket att jag fastnade i uppförsbacken till vårt område tidigare. Stod där pinsamt länge och försökte ta mig fram...haha.


Vad har ni gjort idag då? Jag har bara varit hemma och fixat hela förmiddagen. Har tvättat, vikt tvätt, plockat undan och så vidare. Gick även till posten och skickade tillbaka ett paket till MadLady, de hade lyckats ge mig en färgglad bomberjacka istället för en bikerjacka i mocka... Nu var bikerjackan slut i min storlek så jag ser det som att jag sparade några hundralappar. Men jäkligt trist när det blir så galet ändå.

På väg till posten fick jag ett sms om att jag hade ett paket från HerbalStore.se att hämta ut. Det var fina Ida som skickat en hel låda med mina favoritbars! (OBS! Ida har inte bett mig blogga om detta, jag gör det endast för att jag älskar det hon lyckats bygga upp och verkligen tycker att de här barsen är löjligt goda.) Älskar paket från Herbalstore. Det är liksom ätbara grejer som gör dig gott - fan bättre än alla bohemiska sommarklänningar i världen. Nu har jag så mycket bars att jag inte behöver fundera över mellis på flera veckor. Har i och för sig snart tryckt i mig två stycken redan, i ren iver, haha.

Ska äta upp den jag mumsar på nu och sedan ska jag göra mig redo för projektmöte! Om ni är nyfikna på NuttyNuffs nötbars så hittar ni mina absoluta favoriter HÄR och HÄR. (Adlinks).


Gillar

Kommentarer