Nu är mitt avsnitt av "men vad vet jag?" ute

God morgon aliens, jordlingar och knytt! 🌻

Hoppas ni har haft en fantastisk helg. Själv spenderade jag söndagen med att göra mest ingenting. Det blev frågesport hemma hos svärföräldrarna och sedan såg vi VM-finalen i fotboll.

Idag är det måndag vilket betyder att jag klev upp klockan sju när Vikingen skulle till jobbet och har precis fått i mig frukost och lyssnat igenom podcasten jag medverkade i häromdagen. Det var inte så farligt som jag trodde faktiskt. Men ni som är min lilla familj här på internet får jättegärna gå in och lyssna HÄR och lägga en fin kommentar (eller ful om ni vill det, det är som vanligt fritt fram här inne). Jag hade verkligen SÅ roligt när vi spelade in den men jag är också SÅ nervös eftersom jag inte har en aning om vem som lyssnar på podden och för att det är ett helt nytt forum för mig - ett där jag inte är hundra procent bekväm heller. I text kan man liksom radera och justera, i en podd som knappt klipps alls blir det så ofiltrerat. Jag jobbar fortfarande på att tycka om den delen av mig själv. Jag hoppas ni ska finna det underhållande i alla fall och det skulle betyda jättemycket för mig om ni lyssnade och lämnade en kommentar. ❤

Nu tänkte jag ta en promenad innan jag sätter mig och redigerar bilder som ska levereras. Tänkte försöka hinna med några delprov i distanskursen innan Vikingen kommer hem från jobb också. Det ska tydligen bli helt galet varmt idag igen så vi har planerat att åka ut till stranden och bada i eftermiddag. Vad ska ni göra idag?

Glöm inte lyssna på podden om ni får en stund över idag! Ni är fantastiska.

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Woho nu har jag lyssnat på hela podden och enormt cred till dig för att du är äkta och VÅGAR säga vad du tänker istället för att bara säga ”rätt”. Känner igen mig sjukt mycket i allt och min senaste bakfylleångest har gett mig seriösa nykterist-tankar 🙈. Jag kan ligga och ha ångest för saker som jag inte ens gjort! liksom ”tänk OM jag hade gjort så” 😂. Annat skevt med alkohol: man blir fan nästan förlöjligad om man INTE vill dricka. Sjukt! Och det här med seriösa förstag med idiotiska marknadsföringssätt! En av Blondinbellas alla Instagrams (var något hon var ambassadör för) började följa mig på instagram men avföljde när jag inte följde tillbaka 🙈. Seriöst liksom.

angående mr. cools låt är jag nog en av få som aldrig lyssnade på den just för att jag inte ville ge honom en extra spelning på spotify. Anmälde inte heller men tänkte mycket på vad en sån låt kan göra för tex smågrabbar som lyssnar och tror det är coolt att knulla barn. människor kan ju nämligen vara bra jävla dumma 🙈. sen säkert ingen rolig låt att höra för folk som utsatts. men så korkat att liksom ge den massa reklam om man hatar den. jisses.

så sjukt bra du är och keep up being you bruden! 🤙🏻🧡
nouw.com/marietheresel
Svatantrya
Svatantrya,
Men alltså... Tusen tack! <3 <3 Jag hade sååå roligt! 10 out of 10 would do it again. 🤙🏻 Jag älskar när vi ska någonstans där någon måste köra om jag inte känner för att dricka, då har man liksom en "socialt accepterad" anledning att låta bli 😊 Men visst är det sjukt att människor reagerar. Ännu mer om man är kvinna för då är man tydligen automatiskt på tjocken... suck.
nouw.com/svatantrya
Lexi
,
Jag lyssnade också! Tycker du är bra i vanlig ordning och var även sjukt fint att höra din röst efter så många år. Jag gör också en podd och inser att man aldrig vänjer sig vid den känslan att sitta och spela in, och allt vad som kommer med det. Sjukt roligt är det dock. Hoppas få höra mer av dig! <3
Svatantrya
Svatantrya,
Åh, jag skulle så gärna vilja ha en podd för det var så kul! <3 Tack älskade! <3
nouw.com/svatantrya