#Nouw30DayChallenge

Ibland behöver men en utmaning för att ta sig själv framåt. Även om man har en hobby man verkligen älskar blir det lätt att man står och stampar på samma ställe eller att man mest lullar runt utan att faktiskt åstadkomma någonting nytt. Speciellt under de mörkare månaderna på året. 

Februari är en månad där jag har en tendens att sätta livet på paus och mest går runt och tänker "snart kommer våren, då ska jag göra det här och det här". Det gäller även sådana saker jag egentligen bara gör för nöjes skull. Jag drar mig för att umgås med vänner för det känns inte lönt "när det snart bli bättre väder och dags för uteluncher" och jag ägnar mindre tid till kreativitet eftersom "det blir snart ljusare och dagarna blir längre - då har jag mer tid och bättre förutsättningar". Jag blir i allmänhet mycket mindre produktiv eftersom jag mest bara går och väntar på att det ska bli en "ny tid".

Därför är det bra med en utmaning. För oss som bloggar på Nouw anordnas från och med den 22 januari och 30 dagar framåt #nouw30daychallenge. Första priset är en weekend till Paris med en vän men för mig handlar det mer om att behålla fokus och ge mig själv tid för att fotografera mer och skapa något litet varje dag - om så bara ett inlägg om min frukost.

Mina mål med utmaningen är:

- Minst ett blogginlägg om dagen.
- Göra något roligt utanför hemmet minst en gång i veckan. (Ej skol- eller jobbrelaterat)
- Fotografera mer utomhus och fler outfits.
- Minst ett "djupare" inlägg i veckan.

Bloggar du på Nouw och vill anta utmaningen? Du hittar all information HÄR .

Gillar

Kommentarer

ebbalowenberg
ebbalowenberg,

vilken fin bild!!

nouw.com/ebbalowenberg
Svatantrya
Svatantrya,
egoettu
egoettu,

Fin bild vännen! Imorgon börjar deeet wiiii 😃

nouw.com/egoettu
Svatantrya
Svatantrya,
Tack <3 Haha, har redan prestationsångest men får i alla fall en anledning att gå bananas med min nya kamera-utrustning!
nouw.com/svatantrya