Ni är mitt största syfte 🌹

Idag var en tuff morgon, ibland är man helt enkelt bara extra känslig. Ibland har man bara burit på alla de där känslorna alldeles för länge så att det till sist måste brista. Men det är bra att brista ibland, låta det komma ut, låta det skölja bort - det är först när det brustit man kan släppa det fritt.

Hade en känsla av att inget jag gjorde spelade någon roll, att ingen någonsin skulle bry sig ändå. Det var som att den uteblivna bekräftelsen från omvärlden fick mig att ifrågasätta mig själv - har jag ens en plan? Eller är det bara en massa flum som aldrig leder någon vart?

Men jag vet ju att jag har en plan, och jag vet vad mitt syfte är. Jag behöver egentligen inte någon annans bekräftelse eller intresse, jag vet att jag gör något bra, jag vet att jag fyller en funktion. Jag får det bevisat för mig så jäkla ofta i alla kommentarer och mail. Alla ni som säger att ni inspireras, att ni slutat vara elaka mot er själv, att ni hittat alternativa vägar ur en depression, att ni ser världen och livet på ett annat sätt - alla ni, jag älskar er. Jag har inte alltid tid att svara på alla kommentarer, men jag läser alla, och jag svarar på varje mail.

Nu ska jag redigera lite bilder, som jag sagt att jag ska göra i flera dagar, och sedan ska jag åka till jobbet. Idag ska bli en bra fredag!

Gillar

Kommentarer