När onsdag ger dig en andra chans

Måndagar är ju människans favoritdag för nystarter. Är det inte en jäkla lyx att vi får två "måndagar" på en vecka? Se så, ut och gör underverk nu! Eller skit i det om du inte orkar, det kommer fler måndagar. Alla behöver inte ligga i den där berömda vänsterfilen. Någon måste ju faktiskt hålla ställningarna i högerfilen också medan resten av världen gasar på som dårar.

Anyway. Idag är det redovisning av vårt första filmprojekt och det ska bli så kul att se vad alla har sysslat med de senaste månaderna. Det är alltid lite nervöst med redovisning men jag tror att vi lyckades få till någonting bra ändå.

Vi beräknas vara klara klockan 17 men jag hoppas vi kan sluta tidigare för jag har en deadline att jaga ikväll. Det här att skjuta på saker som är tråkiga ja.... Lär man sig egentligen NÅGONSIN av sina misstag där? Kan man skylla på något? Jag tänker som man brukar säga att man har flera magar när man inte orkar äta upp maten men fortfarande få ner tre skålar glass sekunder senare. Flera hjärnor och en på semester?

Bjuder på en gammal selfie från en av inspelningsdagarna - dagen till ära.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229