Musikhjälpen

Söndag och tredje advent. Julkänslan börjar leta sig tillbaka in i själen igen.

Besökte musikhjälpen och såg de fina, coola kvinnorna i VA Rocks spela i buren. Åh, vad jag tycker om er. Luften var kall och mina fingrar och tår domnade bort men det var det värt. Att bara få andas frisk luft kändes lyxigt. När snön föll från himlen låg det en magisk känsla i luften. Välgörenhet, juleljus och snö. Vad vi människor kan om vi bara vill, vad världen kan vara fin ändå.

Efter att tjejerna imponerat på både de i buren och resten av svenska folket blev det en fika på stan. Men först värmde vi oss med den godaste svampsoppa jag någonsin ätit - av mat som skulle ha slängts om inte de fina killarna i Korta Datum ändrat på det. Så mycket fint under en och samma dag.

Min julkänsla försvann någonstans i förra veckans stress men nu glittrar det i själen och hjärtat värker av hopp för framtiden. Kryper ner under filten, låter värmen inom mig sprida sig ut i den något frusna kroppen. Parlamentet, glögg och varma mackor står för kvällens underhållning. Behöver absolut inget mer än det just nu.

Gillar

Kommentarer