M&M

Måndag och mens. Tog både sovmorgon och gick tidigare från jobbet. Stod inte ut mer än fyra timmar när det känns som att fiffi svullnat till tredubbel storlek och det spänner och krampar i allt ifrån mage, till ben och anus. Inte nog med att man någon gång vill föda barn, dessutom ska man gå och smärt-träna för det varje gång man valt att inte föda barn. Schysst deal liksom. Få 1000 smärtpoäng vid köpet av en, typ. (Helt obegriplig parallell men sen är mensvärk också helt orimligt.)

Anyway, är mensvärken till trots ganska peppad på en ny vecka. Kommer jobba en hel del men har även föreläsningar och laborationer i ljussättning (kul, kul!) samt en lunch med en vän att se fram emot. Skulle egentligen spendera helgen med en gäng tjejer och födelsedagsfirande men det blev visst framflyttat.

Nej, nu ska jag återgå till fosterställning och en bra bok. Hoppas ni haft en fin måndag iaf. 🌻 Ps. Tack för alla kommentarer och komplimanger på förra inlägget! Ni är minst lika fina som min jumpsuit. <3

Ps 2. Spegeln som hänger på dörren till min klädkammare är lite lätt välvd. INTE till ens fördel när man redan är två kokosnötter hög så att säga.

Gillar

Kommentarer

wildfulness
wildfulness,

hoppas du mår bättre snart ✨💕

nouw.com/wildfulness
Svatantrya
Svatantrya,
Tack! Det känns lite bättre idag redan <3
nouw.com/svatantrya
BelleTherese
BelleTherese,

Ja känns seriöst som det är en unge påväg ut genom röven. Why the fuck liksom.

nouw.com/belletherese
IP: 82.99.3.229