Mina mål under hösten 2016

Såhär inför skolstart och höstens försiktiga tassande runt hörnet känner jag att det är en passande tid att se över livet och låta saker få en "ny start". Somliga väljer att sätta upp mål vid nyår, men jag har alltid känt att hösten är då allting börjar om igen. Så på jobbet häromdagen satte jag mig faktiskt och skrev ner lite mål inför hösten.

1. Skapa mer. När ekonomin kommer bli mer knaper är det ett perfekt tillfälle att vara mer kreativ på sin lediga tid. Jag vill måla, skriva, sy och pyssla mer.

2. Göra mer yoga (göra yoga alls). Det blir tufft att ha så många bollar i luften som jag kommer ha och då är det viktigare än någonsin att lägga tid på sig själv och sitt välmående. Jag vill helst yoga minst en gång i veckan men tänker inte sätta upp en plan då det ska vara avslappnande och inte ytterligare ett måste.

3. Spendera mindre - säger sig själv när man börjar plugga kanske.

4. Börja titta på en större lägenhet. Vi behöver större. Snart har vi ju en liten knatte till här hemma som ska få plats! Längtar efter att få inreda och pyssla om hemmet precis så som jag vill ha det... Kommer bli mycket tyger, mycket väggdecor, låga möbler och många kopplingar till naturen.

5. Läsa mer. Efter att ha läst en kurs i litteraturvetenskap i våras hittade jag äntligen tillbaka till mina älskade böcker. Dessvärre är det moderna tider och jag är en alldeles för stor slav för sociala medier. Dags att scrolla mindre och läsa mer!

​Har ni några mål för hösten? 

Gillar

Kommentarer