Min söndag

God kväll små jordlingar!

Hoppas ni har haft en fin söndag och hunnit ladda upp inför en ny vecka. Veckor är visserligen överskattade och helgen en falsk illusion av frihet för slaven men det kanske vi inte ska prata om just nu... Dessutom är det ganska skönt att var sjunde dag få den där nystarten som vi människor så hårt strävar efter hela tiden.

Jag spenderade min pojkvänsfria söndag med att ta en tur till Lund och vandra runt bland kullerstenen och dricka kaffe ur en take away-mugg, njuta av solen och titta in en sväng på Humana. Tanken var att jag skulle sätta mig någonstans och få lite saker gjort men jag ursäktade mig själv med att jag ofta är så förbannat produktiv på söndagar annars att det var helt okej att ta sushin med mig hem, slänga mig på sängen och glo på youtube.

Och här sitter jag fortfarande... Ska i alla fall ta och skriva en to-do-list till imorgon, scanna av skol- och arbetsschemat för veckan och koka en kopp ingefärsdryck innan jag hoppar i min pyjamas.

Glöm inte att jag drar vinnaren av rabattkod och presentkort hos Personlig Almanacka imorgon kväll! Jag avslutar tävlingen klockan 20.00 imorgon.

Gillar

Kommentarer