Min sambo räddade mitt liv Del 1

Det här är min historia, i en kort variant. Det här är mitt sätt att göra slut med det gamla och njuta av det nya. Det här är slutet och början på mig själv. Och ett stort jävla tack till den som gjorde det möjligt för mig att skriva det här.

Först vill jag bara nämna att jag inte är något "typiskt problembarn" med en taskig uppväxt. Jag är bara en helt vanlig tjej med en förkärlek för äventyr, som möjligen har lite dåligt omdöme, är lite naiv och har en fruktansvärt dålig impulskontroll. Det är också därför det är viktigt att jag sammanfattar det hela från början.

Så långt tillbaka jag kan minnas har jag varit en tänkare och känt att jag bryr mig om saker ingen annan tycks lägga vikt vid. Som liten kunde jag sitta med min hitte-katt i vår koja i timmar och fundera över livet och planera hur vi skulle rädda världen och alla djur. Flera gånger uttryckte jag en önskan om att bli vegetarian och i skolmatsalen höll jag ceremoniella tal och bad för grisen på min tallrik.

När jag var i 10-årsåldern skrev jag för första gången i min dagbok om döden - jag ville inte växa upp och leva i en värld som bara handlade om att gå i skola, jobba och göra vad som var bestämt att man skulle göra. Det var bara så märkligt att människor inte bara fick göra vad de ville och var bra på. Det måste ju finnas en större mening med att leva.

I högstadiet fick jag min första panikångest-attack. Trots några nära vänner car de som var emot mig övervägande. Jag var konstig, emo, hora och definitivt en flata eftersom jag klippt av mig håret. Jag tampades med känslor för en tjej, utvecklade ett självskadebeteende och började festa - hårt. I skolan gjorde jag mig ofta ovän med lärarna då jag hade åsikter och ställde frågor som inte passade in i mallen. Jag var obekväm att ha i klassrummet. Känslan av att vara en misfit och inte bli förstådd växte.

När jag började gymnasiet var det med en kaxig attityd som sköld, korta klänningar, nätstrumpor och ett evigt festande. Jag hade slutat spela fotboll och levde i en egen värld där det var okej att vara udda - allting skulle vara extremt och rock n roll. Jag söp och knullade runt, dejtade svartsjuka musiker som bjöd på droger och gjorde slutligen en kometkarriär på nätet med provocerande blogg-inlägg och avklädda bilder. Efter att ha spenderat över ett år med en svartsjuk pojkvän som kapat alla band jag hade till mina vänner, fått mig att vända mig emot min egen familj och även styrt över vad jag hade på mig eftersom det uppenbarligen var mitt fel att hans vänner stirrade på mina bröst, så gjorde jag revolt. Jag var ett stort jävla fuck you till hela världen - i alla fall om man frågade mig. Och detta hade kanske varit något bra, för det är ingenting jag skäms över, världen behöver fler fuck yous. Men precis som med så mycket annat här i livet tog jag allting ett steg längre.


Gillar

Kommentarer