Midsommar 2018

Hej pĂ„ er jordlingar, aliens och knytt. đŸŒ» Har ni haft ett fint midsommarfirande? Är ni vakna? SjĂ€lv har jag fortfarande ont i fötterna efter allt dansande och har inte riktigt piggnat till helt hundra Ă€n.

VÄrt firande började vid 12 nÀr vi tog turnébussen ner mot Höllviken. Allt blir roligare med en turnébuss.

Platsen för midsommarfirandet var i en gammal sommarstuga i Höllviken. Stugan luktade gammalt hus och var precis sÄdÀr omodernt och hÀrligt som man tÀnker sig att en idyllisk sommar Àr. NÀr vi kom fram var det dags att binda en krans till huvudet. Den mÄste ha blivit bra för jag blev genast tillsatt som projektledare över "operation midsommarstÄng".

VÀdret skiftade hej vill och eftersom bilden hÀr till höger var det bÀsta försöket till att fÄ en bild pÄ klÀnningen sÄ hade jag ju sjÀlvklart gömt mig i en hoodie. StÄngen blev i alla fall en succé och yrseln som infann sig nÄgra timmar senare skvallrar om att den gick alldeles utmÀrkt att hoppa smÄ grodor runt.

Medan tjejerna byggde midsommarstÄng gjorde grabbarna allt annat Àn bygga midsommarstÄng.... Vi tjejer firade med en drink och ett "skÄl" efterÄt. VÀl vÀrda - kan vara den finaste midsommarstÄng jag byggt faktiskt!

Sedan blev det mat och snapsvisor. Vikingen med vÀnner tog ton i vanlig ordning och nÄgonstans hÀr drog festen igÄng. Vi var ett hÀrligt blandat gÀng av individer men alla var verkligen sÄ himla trevliga och gulliga! Jag som alltid tyckt det Àr lite jobbigt att trÀffa nya mÀnniskor och alltid Àr lite rÀdd att bli illa omtyckt eller missförstÄdd blev sÄ himla gulligt bemött och jag hade verkligen en dundertrevlig kvÀll! SÄ onödigt att oroa sig, som vanligt.

Senare pÄ kvÀllen blev det beer pong och ett battle i bÀsta 90-talsmusiken. Jag slÀngde klackarna och dansade hÀcken av mig tills jag blev sÄ trött att jag höll pÄ att somna stÄendes. Vi sov i tÀlt sÄ jag kunde enkelt krypa till kojs nÀr jag kÀnde mig klar med kvÀllen och sov som en riktig prinsessa! Det finns fÄ avslut pÄ en midsommarnatt som klÄr att somna i ett svalt och skönt tÀlt.

Dagen efter var vi alla lite trötta och slitna men vi det var skönt att sitta i trÀdgÄrden och se tillbaka pÄ kvÀllen med goda miner. Alla verkade ha haft det sÄ himla roligt och för en person som mig som lÀtt fÄr Ängest efter sociala sammanhang var det verkligen skönt att fÄ ha den tiden ihop dagen efter.

Sedan var det dags att ta turnébussen hem igen för att spendera större delen av dagen pÄ soffan. PÄ kvÀllen promenerade jag ner till affÀren och köpte mÀngder av godsaker och slog vi oss ned framför fotbollen pÄ TV.

Nu ska jag samla kraft att ta tag i lite musikjuridik innan jag gör mig redo för dagens fotojobb! Hoppas ni fĂ„r en hĂ€rlig söndag. 🌾

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Vilken hÀrlig midsommar det lÄter som!! <3
nouw.com/naatly
Svatantrya
Svatantrya,
Det var fantastiskt mysigt! Hoppas den var lika hÀrlig för dig! <3
nouw.com/svatantrya
Bunny,
AlltsÄÄ ÄÄh sÄ mysigt! Som pÄ film liksom!
bunnydrugz.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
Men eller huuur?! Fast jag kan ju ha sÄllat en del bland bilderna... ehrm.. hhaha
nouw.com/svatantrya