Mermaids are real

Jag har verkligen inte varit så produktiv som jag borde idag. Istället har jag större delen av dagen bara legat och tittat på spökjakter på youtube. Det är en trött stämning här hemma idag och det smittar av sig. Så när Ola drog iväg för att möta Death by Horse och ta lite bandbilder så passade jag på att dra på mig yogabyxorna och köra ett lättare pass för att få igång kroppen lite. Har också boostat kroppen med en massa vatten ur min nya vattenflaska, så nu är jag redo att göra layouts och skicka mail resten av kvällen!

Jag är faktiskt fruktansvärt dålig på att dricka vatten till vardags men jag blir bättre på det hela tiden. Jag gillar dessutom inte vanligt kranvatten. Förut hade jag en flaska med "frukthållare" i mitten så jag kunde smaksätta mitt vatten men den gick i sönder så nu var jag tvungen att skaffa en ny. Denna gången blev det dock en "vanlig modell" men med texten "Mermaids are real" - kunde liksom inte hålla mig där.

Yogabyxorna är ett par liggins i flare-modell från Bubbleroom.se.

Gillar

Kommentarer

fannymatildab
fannymatildab,
Jättesnygga byxor verkligen 😍😍
nouw.com/fannymatildab
Svatantrya
Svatantrya,
Tack! De är sååå bekväma också 😊
nouw.com/svatantrya
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Jag var kass på dt med förut, men jag har gjort det till en vana att dricka ett glas vatten efter varje toalettbesök 😊
nouw.com/sandrabergmanfit
Svatantrya
Svatantrya,
Smart trick! Jag är faktiskt bättre på att dricka vatten när jag har en flaska att gå runt med. Smakar på något vis bättre då, haha. Borde kanske göra det när man dricker alkohol också... haha
nouw.com/svatantrya
IsabellK
IsabellK,
Älskar byxorna! <3
nouw.com/isabellk
Svatantrya
Svatantrya,
De är superfina och passar lika bra att träna i som att ha en vanlig dag på stan 😊
nouw.com/svatantrya