"Men chilla livet"

Dricker kaffe som om det gällde skillnaden mellan liv och död. Jag är så himla tacksam för att jag har ett fast jobb, får studera till något jag älskar och att människor ber om min hjälp och kunskap. För mig som spenderat flera år på ett jobb som nästan tog knäcken på mig pga det enformiga arbetet är det en dröm att kastas mellan projekt och kreativa arbeten. Det enda som känns tungt just nu är att det höga tempot och pressen på mig själv har lett till att jag lätt blir den drivande i alla projekt, vilket i sin tur leder till att jag tar på mig ett på tok för stort ansvar. Vilket gör att jag just nu mest känner: MEN CHILLA LIVET!

Nu är det i alla fall måndag och två intensiva dagar med jobb på dagtid och filminspelning på kvällstid står på schemat. Jag hoppas verkligen vi lyckas fånga min vision - det hade varit så himla kul och varje sömnlös natt hade varit värt det!

På onsdag kväll åker vi äntligen till Småland för lite semester och då ska jag prioritera bloggen igen, bloggen och vila. Främst vila kanske. Men tills dess...

Gillar

Kommentarer

Tessjohans
Tessjohans,
Skönt med lite semester då, småland är ju mysigt! Vad är det du studerar till? 😊✨
nouw.com/tessjohans
Svatantrya
Svatantrya,
Ja, verkligen efterlängtat! Jag studerar till produktionsledare inom media på Malmö Universitet 😊
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229