Meditera med mig!

Den senaste tiden har jag börjat meditera mera - ett beslut som verkligen gör skillnad i vardagen! Man behöver inte resa halv jorden runt, besöka tempel och ta kurser i flera veckor för att göra det. Det kan räcka med 10 minuter på soffan.

Tidigare har jag mediterat själva, och då oftast bara fokuserat på andningen för att lindra ångest eller förhindra en panikattack men för några dagar sedan laddade jag ner en ny favorit-app. Insight Timer - en meditationsapp med ett helt community. Den är fantastisk! Du kan följa din egen statistik och utveckling, det finns tusentals guidade sessioner, en timer att använda om du inte vill/behöver guide och du kan se vilka i världen och i närheten som mediterat till samma guide som du - samtidigt som dig! Man kan bli vänner med varandra och peppa varandra, ge tips och råd och följa varandras utveckling osv. Det är som Facebook fast tvärtom nästan. Och hela appen är gratis och utan störande reklam!

Det vore superkul om ni ville meditera tillsammans med mig! Ladda ner Insight Timer och sök upp "Sofié Leifsdotter" så accepterar jag eran förfrågan och så kan vi följa varandra och kanske till och med meditera en stund ihop

Gillar

Kommentarer

emeliels
emeliels,
Svatantrya
Svatantrya,
Grodan,
Åh, lätt! Förvänta dig en friend request snart 😊
borntolose.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,