Matcha eller kasta?

Satan i hela jävla byagatan vad skönt det är att ha slängt av sig BHn, tvättat av spacklet och svidat om till mjukisdress.

Föreläsningen gick bra även om det mest kändes som en enda lång KBT-session för min del. Skakade som ett asplöv gjorde jag och rädslan för att få en panikattack höll sig kvar fram till lektionens slut. Sjukt orimligt egentligen. Inte fått en panikattack på över ett år nu och risken att jag skulle få den, om än i en obekväm situation, där jag trivs som bäst är ju hyfsat liten. Men det är väl det som är grejen med hjärnor, att de inte är rimliga alltså.

Hittade förresten ett par brallor i min garderob som inte fått komma till användning så mycket som jag önskat. Ett par ribbade, ursköna byxor med glitter i. Tycker de är svåra att få användning för. Har ni något tips? Hur skulle ni matcha dem? Eller ska de få en annan ägare efter den stundande brutalrensningen av garderoben?

Gillar

Kommentarer

karolinaborg
karolinaborg,
Wow, de där byxorna var ju urhäftiga samtidigt som de ser sjukt mysiga ut?! Jag skulle försöka tona ner allt annat så att fokus ligger på byxorna. Matcha med en lite mer basic svart överdel. Kanske en svart t-shirt knuten vid midjan, eller en lite längre svart blus/skjorta. Över det en snygg pälsjacka! 😊
nouw.com/karolinaborg
Svatantrya
Svatantrya,
De är verkligen skitmysiga! Känns som mjukisbyxor nästan! 😊 Jag tänkte också något liknande men känns ändå inte hundra rätt. Får ge dem en tanke annars får någon annan ta över dem 😊
nouw.com/svatantrya
karolinaborg
karolinaborg,
Vad tråkigt, fundera lite till på dem och se om det kanske ändrar sig efter lite mer tankar 😊 Hör av dig annars!
nouw.com/karolinaborg
Svatantrya
Svatantrya,
Alice,
Behåll dem ett tag till och fundera vidare på hur du vill bära dem! ^^
Dem var ursnygga förresten, vart fick du tag på dem?
miranodesign.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
Tror de är från Nelly..? 😊
nouw.com/svatantrya
Alice
IP: 82.99.3.229