MÅNDAG đŸŒ»

Nu mÀrks mörkret pÄ riktigt. VÀrlden Àr grÄ och kylig utanför fönstret pÄ morgonen. Hur mycket sommarbarn jag Àn Àr sÄ Àr det fint att se vÀrlden byta skepnad.

Det Àr en mÄndag i slutet av augusti. StudieförsÀkran Àr inskickad, de viktiga samtalen Àr ringda, mailen Àr besvarade. Ska dricka upp morgonkaffet och hoppa in i duschen för att ta mig ivÀg och skriva ett kontrakt med Lund Comedy och efter det bÀr det vidare till vardagskontoret. Det kÀnns inte jÀttejobbigt idag faktiskt, rÀtt skönt nÀstan. Sakta men sÀkert vaggas jag in i rutinerna igen. Motivationen ökar och energin stiger.

Jag har ett anteckningsblock med idéer, saker jag hoppas kunna förverkliga under hösten. Hösten Àr projektens tid och egentidens tid. Jag ser fram emot att dra mig tillbaka, jobba i det tysta, investera mörkret i kreativiteten och lugnet. Andas i takt med Ärstiderna.

Ser ni fram emot nÄgot speciellt under hösten?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det ska bli mysigt med lite höst men kĂ€nns som att det gick otroligt fort. Jag menar bara för nĂ„gra veckor sedan sĂ„ var det sĂ„ varmt haha . Det jag ser fram emot om hösten Ă€r alla fina fĂ€rger för man lyckas alltid fĂ„ fina bilder dĂ„ 😊
nouw.com/sofialissmyr
Svatantrya
Svatantrya,
Åh ja, höstbilder Ă€r sĂ„ fina! <3
nouw.com/svatantrya