Man vet aldrig om man flyger

Här inne puttrar allt på halvfart, närmast tomgång. Livet däremot puttrar på som bara den.

Jag lyckades hinna med deadlinen på den vetenskapliga artikeln om influencer marketing men kom i efterhand på att jag nog missade ett par delar. Nåja, det blir alltid komplettering på den typen av uppgifter så man har alltid en andra chans. Det är inte hela världen.

Mötet då? Det gick desto bättre så att säga! Jag har fått all information jag behöver för att kunna börja jobba och det känns så jäkla läskigt, fantastiskt, underbart och kittlande på samma gång! Jag vill så gärna dela med mig av allt roligt som händer just nu men jag har fortfarande några möten att ta och några beslut kvar att fatta. Jag hoppas kunna berätta mer i slutet av veckan!

Imorgon bitti har jag ett tidigt handledningsmöte gällande innovationsprojektet och efter det ska jag jobba fram till klockan 17, på det gamla jobbet. Kanske blir det näst-sista gången. Overkligt. Vi får se vad som komma skall. Kanske tar jag risker, kanske är jag dum men kanske, kanske är det den här dagen jag väntat på. Ibland måste man hoppa, man vet aldrig om man flyger.

Gillar

Kommentarer

BelleTherese
BelleTherese,
Är så imponerad, nyfiken och superglad för din skull!
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Tusen tack för peppen! Den betyder väldigt mycket ❤️
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229