Lördagsmys: Puma Punku

Tröttheten slog på helt från ingenstans så jag kröp ner i sängen och hade lördagsmys mitt på ljusa (gråa) dagen tillsammans med en stor skål popcorn och en kopp te.

Såg en dokumentär om Puma Punku, de stora stenarna/tempelresterna som är helt raka, med exakta mått och hål precis som gångjärn. Tekniken som använts ser ut att vara något vi använder idag och ändå har några forskare daterat byggnaderna till flera tusen år INNAN vår tideräkning. Jag är ju all in på hela alien-teorin, såklart. Men om man inte själv känner till stället eller fortfarande inte vill gå med i Team Aliens tycker jag man ska titta på History Channels dokumentär om det! Det finns en hel del klipp på youtube men ni hittar dokumentären utan krångel och i bra kvalitet HÄR .

Nu ska jag fortsätta läsa kurslitteratur och ta en powernap innan det är dags för kvällsmat hos svärföräldrarna. Inatt blir det jobb igen!

Ps. Jag fick fotograferat till till en Give Away idag, så håll utkik de närmaste dagarna om ni behöver något nytt i garderoben. Ledtråd: ett av mina favoritplagg.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229