Lördag ✨

Sov längre än tänkt, vilket känns i kroppen nu. Rastlös trots att jag varit aktiv sedan jag gick upp.

En sen brunch med barndomsvännen. I drygt 24 år har vi känt varandra och vi hittar alltid tillbaka. Så olika men på något vis ändå så självklara. Hela barndomen var det hon och jag, i stallet, i flickrummen dansandes till Britney Spears, brevväxlandes när hon flyttade till en annan by, fika på lekstugetaket.

Idag åt vi brunch och pratade om livet. Om jobb, relationer och allt som hör till när man är vuxen. Nästan hela livet har vi följt varandra, så olika men ändå så självklara.

Kom hem, med lättat hjärta och mätt mage. Med myror i kroppen tog jag mig an badrummet. Tålamodet prövades, minst 30 gånger och kafferasten fick tas tidigt. Med envishet kommer man dock långt och slutligen var vi ett fräschare badrum rikare. Gammelrosa blev svart och jag växte minst fem centimeter av stolthet. Det är viktigt att känna att man kan, att inte be om hjälp av vana, att utgå från att man klarar det man aldrig tidigare gjort.

Imorgon ska jag visa er resultatet men nu ska jag dricka upp mitt glad vin och klappa mig själv på axeln. Imorgon är det söndag, jag önskar pannkakor till frukost och äventyr till lunch.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Härligt att läsa om din träff med din vän, blir glad av bara tanken 😊❤️ Åh, ser fram emot att se badrummet under morgondagen, gissar på att det blev fint! Fortsatt fin helg på dig bästa Sofié ✨
nouw.com/janielindahl
IP: 82.99.3.229