Livet som content creator och praktikant

Ibland får jag idéer. Några är bra, många är dåliga och somliga lustiga men smärtsamma. Den senaste idén går nog under det sistnämnda. Inför första april ville vi, precis som ca tusen andra företag, komma med ett kul aprilskämt. Eftersom företaget jag praktiserar på fokuserar på matsvinn och är en tjänst där konsumenterna kan hitta lokala erbjudanden på varor som t.ex har korta datum ville vi dela med oss av någon som gick i linje med vad vi brukar dela. Ett återkommande innehåll i våra kanaler är olika tips på hur man kan minska matsvinnet och ta tillvara på maten på nya sätt.

Den här lilla människan kläckte då idén om jordnötssmör och lök. Fråga mig inte hur eller varför, jag antar att stordåd är sådant som bara kommer till en. Idén var att jordnötssmör skulle få lök att smaka äpple och tillsammans med kanel skulle man få en smaskig äppelpaj till frukost. Jag fotograferade och satte ihop posterna och det gick relativt bra. Första april är en svår dag att slå igenom på för ett litet företag. Men eftersom jag är ett sådant idiotiskt geni nöjde jag mig inte med bilder, jag behövde riktiga bevis. Så jag filmade skiten, såklart.

Det slutade nästan med en spya i vasken och jag kan konstatera att lök + jordnötssmör definitivt inte smakar äppelpaj. Vill ni se videon kan ni bland annat hitta den HÄR.

Livet som content creator och praktikant. Det blir ju inte tråkigt i alla fall.

Gillar

Kommentarer

Denise Taylor,
Haha! Stackars som fick äta det!
taylorsroom.blo.gg
Svatantrya
Svatantrya,
haha, det var min egen idé så jag får skylla mig själv, men det smakade förjävligt!
nouw.com/svatantrya
janielindahl
janielindahl,
Härliga du ❤️ Pluspoäng för kreativitet får du i alla fall, haha!
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
haha, tack! <3 Ska kräva ett amazing omdöme! 😉
nouw.com/svatantrya