Livet mellan strl M och Elsa i Frost

Hej mina aliens, jordlingar och knytt. đŸŒ»

Det blev en kort dag pÄ kontoret för mig. Vilket iofs kanske var tur för jag var helt galet trött idag. Jag tror att den senaste tidens "nÀstan semester"-mode har gjort att kroppen börjat stÀnga av och favoritsysselsÀttningen Àr just nu att sova. Givetvis inte pÄ natten dÄ, dÄ Àr hjÀrnan pÄ högvarv och jag vill studsa upp ur sÀngen och vara kreativ. Jag funderar pÄ att lÄta den... Det Àr tvÄ dagar kvar till officiell semester, jag har rÄd att Àventyra dygnsrytmen lite.

Trots att det inte blev mycket "vettigt" gjort har jag ÀndÄ inte suttit stilla. Jag tog mig ut till Center Syd för att köpa ett par nya svarta gympaskor (jag har nÀmligen lyckats med konststycket att tappa bort en sko..) och försöka hitta en baddrÀkt. Det senare visade sig vara nÀrmast omöjligt!

VAD Ă€r grejen med vaddering i en baddrĂ€kt? Finns det NÅGON som har bröst som passar i de dĂ€r smĂ„ runda kopparna ens? Och eftersom jag Ă€r skitliten var sĂ„klart de absolut snyggaste baddrĂ€kterna pĂ„ tok för lĂ„nga och slappa pĂ„ min kropp samtidigt som den plats som Ă€r tĂ€nkt att agera förvaring Ă„t tuttarna var pĂ„ tok för trĂ„ng eller smal. De som sĂ„g ut som vanliga baddrĂ€kter tĂ€nkta att kunna röra sig i visade sig vara gjorda för precis motsatsen. Djup rygg i alla Ă€ra men anledningen till att jag skaffar en baddrĂ€kt istĂ€llet för bikini Ă€r för att jag inte vill behöva kontrollera att badklĂ€derna sitter pĂ„ plats innan jag kliver ur vattnet - en liten funktion som tydligen inte Ă€r sĂ„ viktig i dagens modeindustri. Om tyget nu inte ska mötas förrĂ€n vid stjĂ€rtspringan vore det ju rimligt att NÅGONTING höll ihop de trĂ„dar som ligger lĂ€ngs sidan av kroppen - men nej. Just den lilla tygbiten verkar vara en lite för stor ekonomisk belastning eller nĂ„got.

Efter att ha konstaterat att min storlek i baddrÀkt ligger nÄgonstans mellan storlek medium och "Elsa i Frost"-tryck pÄ samma gÄng var jag nÀra att ge upp. Till slut hittade jag i alla fall en liten v-ringad historia med stÀllbara band pÄ bÄde bredden och lÀngden som fick duga. Jag slapp i alla fall Elsa.

Passade pÄ att fylla pÄ naglarna nÀr jag ÀndÄ var dÀr. Vikingen har redan dissat dem men jag kÀnner mig i alla fall fin och semesterredo! Nu ska jag scrolla Pinterest och planera outfits för det Àr vad som kÀnns roligast för stunden.

Vad har ni haft för er idag? OCH VAR KÖPER NI ERA BADKLÄDER?!

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
AlltsĂ„ vad Ă€r det frĂ„gan om med baddrĂ€kterna? Fattar inte. Vill ocksĂ„ ha en men herregud 🙈, det Ă€r inte det lĂ€ttaste! Naglarna Ă€r för övrigt skitsnygga! đŸŒ»
nouw.com/bellevetherese
Svatantrya
Svatantrya,
hahaha alltsÄ jag veeeet inte! Hade ett seriöst utbrott och tjatade hÄl i huvudet pÄ sambon i en halvtimme innan han klÀckte ur sig "alltsÄ, jag vet inte varför du berÀttar detta för mig - jag fattar inte." Ville slÄ huvudet i vÀggen av frustration.
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229