Livet i 190

Med Småland i sikte tog jag sats och bet ihop. Slängde iväg förfrågningar till personer som ska vara med i musikvideon, bollade tankar och idéer med låtskrivaren, avvverkade ett möte med sponsorgruppen för vårt media-event, krigade mig igenom några timmar på jobbet, färdigställde ett grovt manus för musikvideon, uppdaterade mina betaltjänster som frilansare, svarade på mail från samarbetspartners och sökte sommarkurser öppna för sen anmälan.

Nu har jag ätit en matlåda (tack till mig själv för att jag alltid lagar för mycket mat) och slagit mig ner på balkongen. Ska förbereda lite inlägg jag grubblat på, fortsätta insupa inspiration till musikvideon och läsa lite intressant litteratur som inte är obligatorisk. Min hjärna är ju helt värdelös på att tagga ner ändå. Snittar just nu 4-5 timmars ordentlig sömn på grund av att det är ljust så länge och min lilla knopp går på högvarv. Så då kan jag lika gärna göra det bästa av situationen och stimulerar hjärnhalvorna medan jag försöker sitta still. Jag vet att det är långt ifrån hälsosamt det jag förmedlar just nu men kom ihåg att det är tillfälligt. Ingen människa som vill leva länge skulle leva såhär alltid.

Lyssnar mycket på den här låten just nu. Fantastisk. Fick den skickad till mig som inspiration efter att ha berättat om mina tankar kring den film vi ska göra då videon till den påminner mycket om det jag såg framför mig. Känner lite press på att prestera och verkligen göra något fint. Det är låten och dess bakgrund värd.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229