Lillebror ​❤

Dalby stenbrott var vackert idag. Ändå var det inget mot den kärlek jag känner till den här lilla kloka människa som numera inte är så liten längre. Faktum är att han säkert är två huvuden längre än mig och visare än många som levt ett helt liv. Han må vara den yngsta av oss fyra men ändå mer vuxen än alla oss andra tillsammans.

Det var så skönt att få prata med honom idag, att få dela tankarna kring allt som hänt den senaste tiden, kring ångesten och ovissheten, om känslan att inte passa in, hur man lär sig leva med den man är och hur man slutar vara så hård mot sig själv.

Jag minns så väl den dagen det lilla knytet kom hem från BB, minstingen, Lilla Vicke Vire. Aldrig kunde jag ana då, att detta lilla knytt skulle bli min allra största förebild i livet.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Detta träffade rätt i hjärtat, så vackert skrivet! Syskonkärlek inger verkligen ett speciellt band människor emellan ❤️ Min storasyster är min förebild & jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan henne. STOR kram fina Sofié 💕
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Syskon är så härligt när man blir äldre! <3 Som små slog vi nästan ihjäl varandra, nu ser vi mest till att vi inte har ihjäl oss själva. haha
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229