Lev lite mer

"Lev lite mer", så kände jag. Ångesten över att inte ha något att berätta, över att inte ha något smart att säga, över att bara vara trött och vilsen och rastlös på en och samma gång.... jag tröttnade på den. Så istället för att försöka balansera dagarna mellan att göra ingenting och inte ha något att säga och göra saker men då känna stress över att behöva visa allting för hela världen ("Titta mig, jag finns!") så valde jag att slutligen bara strunta i bloggen och alla andra sociala medier ett tag. Någon dag försökte jag faktiskt vlogga istället men jag är inte bekväm med att göra det bland folk än och en vlogg där jag bara går hemma är inte mycket att se på. Men jag har sett att ni kikat in här ändå och det gör mig varm i hjärtat. Jag hoppas bara jag snart ska få tillbaka inspirationen och finna den där balansen.

Leva lite mer, det är vad jag har försökt göra. Det var så länge sedan jag hade tid att bara finnas till och ta dagarna som de kommer. I början var det jobbigt, jag är fruktansvärt dålig på det där med att inte ha något att göra, men jag bestämde mig för att träna på det. Har tagit till vara på dagarna, samtidigt som jag kopplat av och kopplat ner. Jag har tagit mig tid för att möta upp en vän och festat till fyra på morgonen (!), mött nya människor, stängt gamla dörrar och öppnat nya. Jag har spenderat en hel dag i soffan och varit bakis utan att låta ångesten ta över mig för att jag inte gjorde något av dagen. Jag minns inte när jag lyckades med det sist.

Jag har varit ute och ätit lyxiga burgare med min andra halva och annat fint sällskap. Jag har spelat ett helt TV-spel från början till slut. Jag har druckit kaffe hos föräldrarna, tagit tag i den stökiga lägenheten, köpt nya växter, tvättat sex maskiner tvätt , gått på långa promenader och läst på om saker som intresserar mig. Levt, så som man gör i verkligheten. Där allting faktiskt egentligen händer.

Men det kliar i fingrarna, det kryper i kroppen och jag vill ju så hemskt gärna hänga med er, här på min lilla del av internet. Men jag minns knappt hur jag brukade göra, hur jag fick orden att flyta vackert och vad det var som fick mig att ta något annat än gryniga mobilbilder i vardagen. Vad är det som gör att man delar sin vardag med andra?

Hjälp mig, vad ska vi prata om? Hur är det med er?

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Det är alltid fint att kika in här hos dig, och givetvis har jag gjort det även om det inte kommit upp något pinfärskt på senaste 🌸
Som svar på fin fråga tänker jag att du skriver om precis vad du vill, det är i alla fall därför jag klickar mig in hos dig; för att få läsa om det du väljer att dela med dig om🙏🏻
Kram på dig <3
nouw.com/myjjohansson