Lata sommardagar

Det är lata dagar nu. Vikingen är inne på sina sista semesterdagar och värmen gör att vi mest hänger på stranden. Långa sovmornar med kaffe i lugn och ro. Soffan och Orange is the new black på kvällen. Rastlösheten river i mig men försöker ta till vara på lugnet och trots att det river på insidan gör de rubbade rutinerna och värmen att jag inte orkar ta mig för något alls. Jag antar att det är nyttigt. Fötterna på jorden, tanken i nuet. Lugn och ro - stillhet. Hjärnan mår bättre än på länge i alla fall. Stabilitet och återhämtning. Laddar om.

Står som första reserv på båda alternativen till hösten. En av dem med start i period två. Möjligen läser jag den första om jag kommer in, kanske läser jag båda. 200% totalt. Säkert för mycket, känns dumt just nu. Låter impulsen och magkänslan styra. Det är ett problem för en annan dag. Det löser sig.

Ser fram emot fart och fläkt, intryck, spring mellan lokaler, en färgglad kalender, struktur, tempo. Försöker att inte blicka framåt för mycket. Vet att jag behöver det här för att orka. Alltid på språng, alltid ett steg före - eller ett steg efter. Aldrig där jag borde vara men kanske precis där jag ska vara. Men inte nu. Inte under lata sommardagar.

Gillar

Kommentarer

engai
engai,
Ser också framemot att in lite mera fart i vardagen, har nästan segat ihop mig totalt här under sommaren. Värmen tar det bästa ur mig haha 😋
nouw.com/engai
Svatantrya
Svatantrya,
hahah, ja jag har verkligen fått anledning att träna på det där med att sakta ner tempot denna sommaren! haha
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229