Låt oss dansa fram i veckan

God morgon hjärtan! Jag hoppas ni har haft en fin helg och att er söndag var magisk.

Jag fick gjort en hel del och samtidigt njuta av lugnet så jag känner mig redo att starta den nya veckan, trots mensen som troligen är orsaken till att jag igår var arg, ledsen, hysteriskt glad och allt däremellan inom loppet av 15 minuter igår. Grät så snoret rann medan jag skrattade så jag tappade andan. Ibland får man bara släppa taget och låta känslorna hitta sin egen väg ut ur kroppen. Jag forsätter att jobba på att släppa taget om rädslan och tvivlet och istället fokusera på vad jag vill och vad jag kan. Livet ordnar sig alltid, det borde jag ha lärt mig vid det här laget. Trust in what will be, universum har nog en plan för oss också ska ni se.

Och på tal om planer, vad ska ni göra för kul i veckan? Själv tänker jag dansa mig fram på det här viset.

MÅNDAG:
Ska strax gå ner och hämta den första maskinen tvätt och sedan ska jag färdigställa veckans författarporträtt som trillade in i mailen igår och efter det ska jag på handledning i kandidatuppsatsen och ikväll vill jag nog storhandla och fylla kylen med en massa gott.

TISDAG:
Ska plugga med en klasskamrat under dagen och på kvällen håller jag i en fokusgrupp. Jag behöver fortfarande fler deltagare så hojta om ni befinner er i Malmö! Jag bjuder på fika och en timmes fotografering (som kan nyttjas när man vill, om man vill) som tack!

ONSDAG:
Halvdag jobb och uppsats, halvdag praktik. Min handledare kommer snart att åka till Norge för att jobba en del så jag hoppas vi kan ha det extra roligt denna veckan. Han kommer fortsätta handleda mig på distans och jag har en hel del projekt att ro i land under våren så det går ingen nöd på mig för det. Dessutom är jag ju inte ensam krav ändå!

TORSDAG:
Praktik! Tror den här dagen kommer gå åt till att styra upp vår nya matsvinnsblogg och lägga upp de kommande månadernas arbetsstruktur.

FREDAG:
Praktik och jobb. Förhoppningsvis har jag också hört något nytt från eventuella framtida jobb!

LÖRDAG/SÖNDAG:
Inga planer mer än att skriva på uppsatsen och eventuellt jobba lite. Vikingen ska repa på lördagen och får jag tråkigt kanske kan tar tag i garderobsprojektet som fått ligga lite på is den senaste tiden. Borde fixa naglarna också eftersom de ser riktigt hemska ut just nu.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Att våga tro på universum och släppa rädslan är nog en av de största utmaningarna i livet! Något att jobba på, och du gör det så bra Sofie, varenda dag ❤️ Hoppas din vecka med plugg och jobb blir mer än fin. Varm kram 🌷
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Ja gud ja, jag är ett enda virrvarr av katastroftankar men jag vet ju att det löser sig, bara man vågar tro på det <3
nouw.com/svatantrya