Kvinnodagen - ta ett chillpill

Internationella kvinnodagen. Det va sju själve fan vad det ska bli liv för en dag. En dag av 365 dagar, en jävla dag som någon bestämt ska heta något med kvinnor - då går tydligen hela jävla mänskligheten bananas.

Trots att det både finns en mansdag och en kvinnodag är det just på kvinnodagen som människor blåser upp sig som sprängfyllda heliumballonger och caps lockar skiten av internet. Vad är det som är så jävla provocerande?

Det finns en mansdag och det finns en kvinnodag. Vad fan det nu ska vara bra för egentligen, med tanke på hur förbannat hopplös hela det mänskliga släktet är menar jag - vi behöver en enda gigantiskt självpepps-dag för tusan. Dessutom kan vi inte ens komma överens om hur vi ska se på dagen. Några vill säga grattis, andra vill beklaga, några vill få ett grattis, andra vill ha en kostymnisse i hundkoppel på alla fyra för en dag.

Det sägs att internationella kvinnodagen är en symbol för kvinnors kamp och för de hinder vi behöver passera på vägen mot ett jämställt samhälle. Efter att ha scrollar förbi minst 5 konversationer där kvinnor slängt käft med varandra angående hur man får säga grattis eller inte, så känner jag mer att den symboliserar varför ingen mänsklig varelse borde tas på allvar - oavsett fitta eller inte.

Skärp er för fan. Om inte kvinnor kan acceptera att kvinnor är olika, hur fan vill ni att män ska kunna göra det då?

Ta ett litet chillpill nu och lyssna istället på min favorit-fittbärare.

Gillar

Kommentarer

Bunny,