Kursslut och ny energi

Hej mina små aliens, jordlingar och knytt! Hur mår ni nuförtiden? ☀

Idag presenterade vi vår musikvideo för lärarna och resten av klassen. Jag fick så himla mycket beröm efteråt av några klasskamrater och många av dem tyckte att den verkligen berörde. Visst, det fanns tekniska saker att ta lärdom av men att den berör är ändå det viktigaste för mig. Jag ska visa er när den ligger uppe på youtube! Eventuellt får jag lägga upp den själv också men då tror jag grabbarna vill ha en helt färdig inspelning av låten först. Kursen i rörlig bild är nu över i alla fall och jag är så himla glad att jag valde den som valbar kurs - jag har lärt mig så mycket och verkligen gjort saker jag bara drömt om tidigare!

Helgen har i alla fall varit jättefin och det var inte supersvårt att komma ur sängen imorse. Jag har umgåtts med gamla vänner jag träffar alldeles för sällan, lekt med "brorsonen", träffat "extrapäronen" och ätit grillat hos föräldrarna. Jag har skrattat mer än jag gjort på länge och tagit en dag i taget - en timme i taget. Legat på landsvägarna och kört runt med hög musik i stereon. Samlat ny energi. Det har varit skönt även om jag saknat Vikingen otroligt mycket. Nuförtiden brukar jag nästan tycka det är skönt när han åker iväg eftersom det ger så mycket egentid och jag kan stöka runt och vara kreativ bäst jag vill här hemma - men denna gången har det varit tufft. På onsdag kväll/natt kommer han hem. Jösses vad jag ska krama honom. ❤

Denna veckan bjuder mest på jobb, både på kontoret och bakom kameran. Dessutom ska jag stå på jobbmässan med några kollegor vilket ska bli så himla kul! Men det blir ett lugnare tempo. Tre saker om dagen som mest. Äta utan att göra något annat samtidigt. Gå till sängs i tid så att man hinner läsa en bok och varva ner. Ta pauser - riktiga pauser.

Jag sitter förresten och redigerar en liten vlogg från småland i skrivande stund! Jag vill fortsätta hålla på med rörligt material och även om jag filmade betydligt mindre än vad jag hade tänkt kan det kanske vara kul ändå?

Hur har er måndag varit? 🌻

Gillar

Kommentarer