Kortadatum.se

Jag får betalt för fotograferingen men inlägget skriver jag på eget initiativ.

Vilken dag! Började med ett stressat samtal med världens bästa "chef" i morse, följt av roliga nyheter som tyder på att de anser att jag gör åtminstone ett dugligt jobb på den nya arbetsplatsen. Sedan blev det ett par timmars jobb hemma innan jag drog iväg på fotouppdrag hos Kortadatum.se och därefter har jag hunnit redigera några bilder, ha telefonmöte med innovationsteamet, satt ihop en evenemang som ska fungera som vår prototyp och planerat resten av veckans jobb.

Vill passa på att ge en liten scout out till kortadatum.se också. Jag känner ju en av grundarna men kan med handen på hjärtat säga att de har en helt fantastisk affärsidé!

De har skapat en plattform dit butiker kan ansluta sig för att annonsera så kallade "röda priser", eller i det här fallet rosa. Alltså varor med kort datum som kommer att slängas om de inte säljs. Genom plattformen kan man hitta korta datum-priser i sin närhet och på ett smidigt sätt bli lite snällare mot både plånboken och miljön. Det som skiljer deras plattform från t.ex Matsmart är att de genom att ha anslutna butiker, som säljer sina varor precis där de brukar, kan erbjuda rabatterade priser på alla typer av varor!

Vill du att kortadatum ska slå sig ihop med din närmsta butik? Önska butiken på kortadatum.se så ska de göra allt de kan för att du också ska kunna bli lite snällare mot moder jord (och få en ruskigt fin middag till billigare pris).

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Härligt att höra att du fått fin feed-back från jobbet 😃 Inte jätteförvånad dock, då det märks att du är väldigt duktig på det du gör 👏🏻💕 Tack för tips om kortadatum, kändes väldigt smart - och som ett bra komlement till matsmart! 😊❤️
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Men vad fin du är! TACK! <3
nouw.com/svatantrya