Kom och ta mig

Hej hjärtan. Min frånvaro har verkligen inte varit sexigare än två intensiva dagar med uppsatsen. Jag och en klasskompis har spenderat hela dagarna på Universitetet och igår kväll fick vi båda äntligen trycka på knappen för att skicka in. Nu kan vi inte göra något åt det förrän i Augusti när vi presenterar våra uppsatser. Så till dess tänker jag förtränga det faktum att jag nog kommer få rejält med komplettering och istället njuta av några lugna veckor i sommar-sverige. Som jag längtat.

Vi firade med att åka till havet och möta upp två andra tjejer och på kvällen tog vi alla våra egna vägar genom stan för att slutligen ses på Far i hatten , äta pizza och dricka några öl. Strax efter elva rundade vi av och en timme senare var jag hemma i sängen.

Vaknade redan innan sju av att Vikingens klocka ringde och visste inte riktigt vad jag skulle göra av dagen. Det kändes så ovant att inte ha en uppsats att tänka på, att inte ha en anledning att öppna datorn strax efter att man slagit upp ögonen. Jag ville inte heller sova bort en "ledig" dag. Istället gjorde jag en rejäl frukost, kröp upp i soffan och spenderade hela morgonen framför youtube och det nya avsnittet av The handmaids tale.

Jag har inga stora planer för dagen. Jag ska gå till biblioteket, tvätta, handla inför midsommar, hämta ut ett paket och skriva en kort miljöskildring till kursen i kreativt skrivande. Jag velar lite mellan två olika idéer och tänker att det får bestämmas först när fingrarna möter tangenterna.

Som jag ska njuta av den period som kommer nu, och alla äventyr efter det. Livet, kom och ta mig!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Grymt jobbat med uppsatsen ❤️ Förstår att det måste kännas ovant nu när du suttit så länge och skrivit. Men fram till augusti hoppas jag du får lägga alla uppsatstankar åt sidan, bara njuta av sommaren och ditt kreativa skrivande! Det är du baskemig värd 🥰 Go midsommarhelg till dig Sofié 🌸
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Tack! Ja, jag vet ju knappt vad jag ska göra nu när man inte konstant går och tänker på något. För det är ju så med sådana uppgifter att även om man inte aktivt gör något så suger det liksom energi hela tiden. Hoppas på några kreativa veckor innan nästa äventyr börjar som jag nog tänker berätta om väldigt snart! <3
nouw.com/svatantrya