Kastad under bussen

Gårdagen blev inte som planerat och hela dagen kantades av besvikelse och oro. Kände mig sviken, kände hopplöshet. Ondast gjorde nog vetskapen om att någon annan tagit sig friheten att skörda där jag sått frön. Jag nyttjade min styrka att vara orädd och banade väg bara för att någon annan skulle komma och kasta mig under bussen.

Ger mig inte så lätt, så jag gjorde vad jag kunde och försökte tänka positivt. Jag vet att jag är bättre än så. Vaknade till ett beslut från CSN, kommer kunna ägna sommaren till att skriva och söka jobb. Studsade upp ur sängen, lätt som en fjäder igen. Det löser sig ju alltid, hur många gånger ska man behöva inse det?

Jag vet att jag kanske talar i gåtor men jag har inget behov av att hänga ut en enskild person. Vi alla kämpar och vi står alla inför olika utmaningar. Världen är tuff, det är som det är och någonstans hamnar vi ändå alltid där vi ska. Istället vänder jag blad och fokuserar på mitt examensarbete. Diskussionen går trögt och jag har svårt att knyta ihop säcken men jag försöker rida på morgonens känsla, försöker sänka kraven för att få till ett första utkast. Det brukar hjälpa oavsett vilken typ av skrivande det handlar om. Allting måste inte bli perfekt från start.

Gillar

Kommentarer

BelleTherese
BelleTherese,
Även om jag inte vet vad som hänt så är jag ledsen för din skull 😟. Men samtidigt jätteglad för att det löst sig till sommaren för dig! Vad ska du läsa? 😊. Kram <3
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Jag kontaktade ett företag och sålde in en helt ny tjänst till dem, något jag var väldigt stolt över (if nothing goes right, go left liksom). Det verkade gå bra och vi hade redan diskuterat lön med mera och igår skulle jag på ett möte som aldrig blev av. Visade sig igår att en person jag berättat för tjänsten om "sökt den" också, troligen utan något speciellt löneanspråk. I slutändan handlar det om pengar för företaget och jag kan inte sänka min lön och samtidigt behålla min värdighet gällande utbildning och erfarenhet.

Jag kommer att läsa kreativt skrivande introduktion och reklamens retorik på distans 😊 <3 Min förhoppning är att kunna kombinera studierna med att börja skriva på boken jag planerar.
nouw.com/svatantrya
BelleTherese
BelleTherese,
Men det var väl själva fan, ursäkta mig. Förstår att du känner dig överkörd, men good riddance! Åh vad rooligt. Har ju sökt kreativt skrivande i flera år men kommer aldrig in. I sommar var jag reserv nr 1000 så det kändes lyckat, haha. Har tänkt samma sak nämligen - att jag vill ha hjälp att skriva klart alla mina fantasy-idéer (eller en åtminstone). Ska bli kul att få veta mer om kursen 😊. <3
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Ja det är väl inte några hard feelings så egentligen men i stunden känner man sig ju ganska besviken. Idag känns det okej, det gick ju vägen med ett bättre alternativ på sätt och vis 😊 Åh, jag har också sökt innan men kom i alla fall in på introduktionen nu! Jag hoppas verkligen den är värd väntan!
nouw.com/svatantrya
janielindahl
janielindahl,
Ledsen att höra att det inte blev som tänkt... Trots att det känns halvdant och trist att personen ifråga stal din möjlighet med företaget får jag en känsla av att du skapar nya vägar att lyckas igenom. Du är ju så fantastisk på det sättet menar jag; du och din kreativitet ❤️ Lycka till med examensarbetet och det fortsatta skrivandet över sommaren 🥰 Kram ❤️
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Ja, det är sådant som händer och jag förstår alla parter men visst känns det lite trist att få höra sådär i förbifarten. Men idag känns det som det var till det bästa ändå! <3 Nu får jag mer tid att hitta drömjobbet och mer tid till att skriva <3
nouw.com/svatantrya
IP: 82.99.3.229