Kallt ute - varmt inne

Brrr.... Hur har ni det fellow jordlingar?

De sibiriska vindarna blåser in ordentligt idag. Svalbard har det varmare än vad vi har det här, hujeda mig. Moder jord är ledsen och låter oss alla veta det. Med all rätt i och för sig, men jag valde ändå att minimera risken för att fastna i storstan och åkte hem tidigare idag. Drog igång brasan och tände ljus och rökelser. Spenderar resten av dagen inomhus med att skriva på skoluppgifter. (Tji fick jag för att jag började drömma om vårklänningar och blommor.) Ganska skönt sätt att spendera en onsdag på ändå - mysälskare som jag är.

Förresten, visst är det ett fint fat på sista bilden? Vikingen fyndade det häromdagen hos en gammalt tant som inte vill ha det längre. Det är verkligen inte många prylar i vårt hem vi faktiskt behövt betala för. Både mer ekonomiskt och roligare tycker jag.

Gillar

Kommentarer

Grodan
Grodan,
Vad mysigt det lät med brasa 😊 Jag har packat det sista idag samt flyttat alla mina grejer till nya lyan. Imorgon flyttar jag in. Blandade känslor!
borntolose.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,

Den är guld värd de här dagarna kan jag lova! 😊 Svindyr att elda i dock haha. Jag förstår det! <3 Du får fokusera på de bra känslorna och tänka på hur mycket du kan rå om ditt hem och göra det till ditt alldeles egna nu.

nouw.com/svatantrya
janielindahl
janielindahl,
Alltid så när man börjar drömma om våren, då kommer kylan tillbaka med dunder och brak 😅 Och JA fatet var verkligen gudomligt fint 😍💖
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
haha eller hur! ja jag är så glad över att sambon fick tag i det!
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229