Julklappar till mig själv

Innehåller affiliate-länkar

I samarbete med Ideal of Sweden

Kreativiteten brister och motivationen är som bortblåst. Vet inte om det beror på omställningen till en lugnare period eller om det är allt julstök som får mig ur balans. Hade hoppats på mycket tid för bra jobb, bloggande och skapande men jag tänker inte pressa fram något, det fungerar sällan.

Istället har jag lagt mer energi på planerna inför jul. Gick till och med så långt att jag införskaffade mig två nya outfits - en till jul och en till nyår. Två outfits som jag dessutom gått och drömt om under en längre tid även till vardags och andra festligheter. Den ena har ni här. En kort kjol i fuskskinn med hög midja och den skönaste stickade tröja jag någonsin ägt. Båda från HM.

Kommer nog bära båda imorgon till ett par strumpbyxor och fluffigt hår. Eftersom det var 20% rabatt om man köpte minst tre varor passade jag också på att köpa ett par nya leggings, så på julafton när det bara är vi och min familj kommer jag nog att matcha koftan med dem - lite mysigare helt enkelt.

Fick även hem ett nytt skal av min samarbetspartner Ideal of Sweden. Jag har tittat på det här skalet flera gånger innan och nu när det röda har fått sprida lite julstämning under december så tycker jag att det här gröna bryter av så himla fint samtidigt som det ändå känns sådär juligt och mysigt. Om ni uppger koden IDEALSE så får ni 20% rabatt på hela ert köp!

Nu ska vi möblera om hemmet för att få plats med hela familjen Viking! Puh. Passar på att önska er alla en riktigt god jul redan nu. ❤

Gillar

Kommentarer

dupljaja
dupljaja,
häftigt mobil skal du har =)
nouw.com/dupljaja
Svatantrya
Svatantrya,
Tack, älskar dem!
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229