Jag vill inte men jag ska

Redovisning. Eller pitch rättare sagt. Jag är en förbannat bra säljare egentligen, om jag får göra det i skrift eller över telefon men jag är livrädd för att prata inför människor och prestera. Förr var jag aldrig särskilt nervös men år av ångest och dålig självkänsla har satt sina spår. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte.

Igår funderade jag på att bara skita idet. Ta en komplettering som säkert kommer vara inför mycket färre folk och när jag hunnit förbereda mig mer. Men det här är året då jag släpper taget och går vidare. Det här är året då jag inte låtar det gamla påverka mig längre. Så jag ska dit nu, jag ska dyka upp, jag ska göra mitt bästa.

Och helt ärligt? Det absolut värsta som kan hända är att jag gör bort mig, får ångest och får gå och kräka. Och det är ingen i min klass som verkar vara så dum i huvudet att man hackar på någon som har det svårt. Och skulle någon vara det får jag väl knäppa dem på näsan när jag mår bättre.

Det kan vara mitt ångest-tänkande där allting förstoras som gör att jag kopplar lärarna och klassen till Illuminati eller så är jag bara en udda figur, men att spela den här låten får det fan att kännas lite lättare ändå.

Gillar

Kommentarer