Jag och min hjärna - ett obekvämt team

Ahopp, då drog karln till Spanien för att lira musik i en vecka. Och här sitter jag. Jag har egentligen inga problem med att vara ensam, jag har alltid varit en sådan som kan uppskatta att vara själv. Men nu är det första gången sedan jag slutade gå hos psykolog och började lära mig hur min hjärna fungerar som jag ska vara ensam i mer än ett dygn. Eller ja, ensam är jag ju inte, jag ska både jobba och gå i skolan, men jag ska klara mig själv - utan min klippa.

Redan 2 timmar efter att Ola hade gått ut genom dörren hade jag tänk på 3 saker jag eventuellt skulle kunna lyckas med om jag inte håller reda på tankarna - en av de sakerna innefattade att bränna ner huset. Efter 3 timmar hade jag skrivit talet jag skulle hålla på Olas begravning om han gick och dog. Men vi mår bra, jag och hjärnan. Jag vet ju att allt det där bara är okontrollerad oro.

Främst är det jobbigt att veta att det kan komma en dipp. Det KAN komma en dag då mitt nuvarande produktiva happy-place rasar och jag blir ledsen för att jag inte hittade mitt favoritgodis i affären eller jag får ångest för att jag kommer på något som hände för 10 år sedan. Det kan komma en dag då jag behöver Ola ett samtal bort för att han ska kunna säga åt mig att jag är en tramsig dramaqueen och borde skärpa till mig. Det kan hända. Men jag kan ju det här, jag får sköta det själv helt enkelt. Jag vet ju att jag i grund och botten inte är en sådan som är beroende av andra.

Det är bara läskigt för att det är första gången sedan vi blev medvetna - vii kan ju trots allt det här, jag och min hjärna.

Gillar

Kommentarer

Grodan,
Kommer gå galant ska du se! Att vara medveten om sina "problem" är ett stort steg på vägen! <3
borntolose.blogg.se
Varganess
Varganess,
Åh, elak hjärna! Men vad skönt att du åtminstone är medveten om att du inte alltid ska lita på den 💕
nouw.com/varganess
Svatantrya
Svatantrya,
Haha, jag ska i 99% av fallen inte lita på min hjärna, den är så sjukt orimlig! Den är som tur är oftare snäll än elak nuförtiden 😊
nouw.com/svatantrya
Grodan
IP: 82.99.3.229