Jag behöver utöka min portfolio!

Jag behöver utöka min portfolio, främst med diverse Adobe-projekt som grafisk design och layout men även också med foto - främst på människor då jag fotograferar på tok för mycket natur i jämförelse.

Jag är inget PRO och känner jag att jag inte kan brinna för det tackar jag hellre nej än gör något jag inte känner att jag kommer bli nöjd med eller där min personliga smak och stil inte får utvecklas (se de översta alternativen vs allt annat). Jag har satt upp en plan för att vid årsskiftet faktiskt kunna ta betalt för mina tjänster men just nu vill jag bara ha en chans att utvecklas, testa och få lära mig mer.

Jag har en gymnasial utbildning inom de estetiska ämnena och jag studerar just nu till Produktionsledare inom Media och har även en utbildning i journalistik. Jag älskar vackra porträtt och jag leker gärna med färg, form, natur och mönster. Alla program som krävs samt kamera har jag själv och jag är det så att du har önskemål om att själva redigera dina bilder och endast behöver ha hjälp med att ta fotona har jag möjlighet att föra över bilderna direkt i din mobil via Wifi. Vid fotografering finns jag tillgänglig i Skåne, främst i trakterna kring Malmö och Lund med jag har inga problem med att åka på äventyr.

Så om du behöver någon som fotograferar dig till bloggen, har någon kul idé du vill förverkliga eller om du helt simpelt bara vill ha en ny header till bloggen eller en logotyp för ditt internet-alias, oavsett vad det gäller, stort som smått - tveka inte att höra av dig så slår vi våra kloka skallar ihop!

Jag kommer göra allting gratis, så länge projektet är rimligt, och mitt enda krav på dig är att du länkar eller namnger mig då möjlighet finns samt att jag får använda det som skapas i min portfolio samt sprida på mina sociala medier för egen reklam.

Maila mig på svatantrya.blogg@gmail.com så diskuterar vi vidare.

Printscreens på pågående arbete till banner. (Skoluppgift)

Tryckanpassat material för butik. (Skoluppgift)

Förslag på albumcover.

Fotosession med Emilia Gantell som modell, min syster Emma Leifsdotter Magnusson stod för styling.

Printscreen på tryckanpassat bokomslag (skoluppgift)

"Dummie" på bokomslaget.

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Skulle faktiskt vara kul att ha någon som fotograferade en, dock bor jag ju i Göteborg!
nouw.com/fitnessbyannabelle
Svatantrya
Svatantrya,
Åh, hade varit himla kul att göra något coolt med dig! Skulle jag få vägarna förbi kommer jag definitivt höra av mig!
nouw.com/svatantrya
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Det får du verkligen göra, skulle vara jättekul!
nouw.com/fitnessbyannabelle