Jag är värd den medvind som blåser

Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Hjärnan går på högvarv konstant och tiden verkar gå snabbare än någonsin. Imorgon lämnar jag in uppsatsen för slutspurt, igår kväll väcktes jag av ett samtal om ett mindre jobberbjudande och på praktiken är de villiga att behålla mig på timmar så fort de kommit på en ekonomisk lösning. Och så arbetsintervjun som kanske gick sådär ovanpå det. Och så sommarkurserna som jag måste läsa eftersom jag kommer få första utbetalningen från CSN redan imorgon och inte vill riskera att bli återbetalningsskyldig. Och så älskade bokförlaget, med kollegor som peppar och tror på mig.

Från noll till hundra på mindre än 14 dagar. Livet bara händer och jag gör mitt bästa för att hänga med. Jag har kämpat arslet av mig för att komma dit jag är och jag är värd den medvind som blåser. Imorgon har jag en contentdag hemma som kombineras med de sista justeringarna på uppsatsen innan 80%-seminariet. Jag kommer få kämpa för att hinna med allt som ska göras och borde vara igång redan 07.00 imorgon bitti, så ska bädda ner mig med en kopp te i sängen nu. På onsdag åker vi till Småland och jag ser så jäkla mycket fram emot att vara ledig och koppla av i några dagar. Åka båt, fiska, fotografera, lyssna på skogens tystnad och bara vara. Men fram till dess finns det mängder av saker att hinna med!

Två snapshots från vardagen. En trött trollunge innan praktiken och mindre roligt dokumenterande som behövs göras det med. De flesta jobb inom media är, tro det eller ej, inte belägna på fancy kontor där man flänger runt med dyra märkesväskor och assisterar influencers på hippa event.

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Alltsååå whaaat varför får du pengarna så tidigt? haha. För övrigt så avis på ditt håååår, det är så jäkla snyggt (sorry för tjat). Och som vanligt har du fullt upp 🙈. Du är grym!!
nouw.com/marietheresel