It's a boho-thing, you would not understand.

Brrr.. Kom nyss in från min promenad ner till affären. Och hur jäkla mörkt är det inte ute?! Lite sol är väl inte för mycket begärt. Klockan är över nio och jag hade hoppats på att både ha ätit frukost och kommit igång med hemtentan vid det här laget men det är så satans svårt att röra sig ut i mörkret när det fortfarande känns som mitt i natten. Inte konstigt att dagarna går fort och det helt plötsligt är ett nytt år.

Jag älskar årstiderna och det finns nog inte mycket som är vackrare än ett ordentligt vinterlandskap och kylan kan vara riktigt mysig ibland men jag skulle ljuga om jag sade att jag inte längtar efter att kunna gå runt i vår/sommar-kläder igen. Eller åtminstone inte behöva gömma allt fint under en stor vinterjacka. Jag blir så oinspirerad och lat när jag inte får springa runt och vara fladdrig, fransig och blommig hela dagarna.

Anyway, nu ska jag äta en en massa frukt, koka kaffe och peppa hemtenta. Kommer lägga upp några av mina mål för 2017 samt en liten tävling senare idag, så kom ihåg att kika in här under dagen!

Bilder från good old weheartit.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229