Intervju med tidningen Hallå!

Hej hjärtan. Jag hoppas allt är bra med er i höstrusket. 💛

Själv har jag haft en ovanligt märklig morgon. För ett par dagar sedan fick jag mail från lokaltidningen "Hallå!" angående en intervju om min blogg och mina erfarenheter. Eftersom jag är som jag är så svarade jag givetvis ja innan jag tänkt färdigt tanken.

Så imorse satt jag vid köksbordet och pratade med en främling om mitt liv och min blogg. Det kändes så märkligt, så verkligt. Allt det jag annars låter flöda ur mig på bloggen utan problem kändes plötsligt så himla svårt att formulera i ord. Så utelämnande. Jag glömmer ofta bort att ni som läser här också är riktiga människor i den riktiga världen, och att några av er säkerligen vet vem jag är utanför internet också. En liten del av mig är väldigt stolt och tacksam, men en större del av mig är skräckslagen och ser inget som helst värde i det jag berättade. Vad kan lilla jag bidra med i världen, egentligen?

Jag hoppas i alla fall att intervjun inte blev allt för mörk, jag är ju faktiskt en glad liten skit trots allt! Men framför allt hoppas jag att den är sammanhängande och har i alla fall en yttepytteliten substans, för fan vet att jag uttrycker mig bättre i skrift än i tal.

Nu ska jag jobba några timmar från hemmakontoret innan det vankas en lugn 30-årsfest. Jag har bröllopsfotografering tidigt imorgon och känner mig fortfarande inte helt kry men vill ändå svänga förbi och säga grattis i alla fall.

Hur ser er fredag ut? 💛

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Så spännande och roligt, heja heja dig!😍🙏🏼 <3
nouw.com/myjjohansson
Svatantrya
Svatantrya,
Åh, tack för hejaropen! Jag har så himla svårt för att överlåta mina berättelser till någon annan och är så jäkla nervös just nu. HOPPAS verkligen det blir en lättsam och positiv artikel, i slutändan är det ju trots allt det jag vill sprida. Även om man kanske haft en tuff period i livet är det ju bara en del av något så mycket vackrare <3
nouw.com/svatantrya
myjjohansson
myjjohansson,
Klart, jag hejar på dig hela vägen och inspireras så mycket av dig och dina texter!!😍🙏🏼 Du är grym och det är så fint att kunna göra något vacket av som gjort ont🙏🏼🙏🏼💗
nouw.com/myjjohansson
Svatantrya
Svatantrya,
Tack, vad fin du är <3
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229