INSPO: Secondhand

Innehåller affiliate-länkar

God morgon! Hoppas ni haft en mysig lördagsmorgon. Själv gick jag upp vid åttatiden och tryckte i mig bananpannkakor med mango, sirap och nötter, så nu är jag redo för dagen.

Idag ska jag och en vän fika, springa runt i secondhand-butiker och eventuellt pimpla lite vin och äta middag ihop. Vi får se vart dagen tar oss helt enkelt.

Jag älskar secondhand-butiker. Kanske för att de flesta kläder jag gillar hör hemma på 70-talet eller 90-talet. Men det är också så kul att springa runt och leta efter fynd - det blir liksom en helt annan sport när inget plagg är det andra likt. Just nu behöver jag inte så mycket, så jag kommer nog mest titta men det vet vi ju hur det brukar bli med den saken... Men de gånger jag verkligen går in för att fylla på garderoben så finns det några saker som är perfekta att leta efter när man secondhand-shoppar. Väskor, sammetsklänningar, blommiga skjortor, sjalar, snygga boots osv.

Det här kollaget innehåller en del av vad jag brukar spana efter! För er som inte har tålamod att vänta på ett secondhand-fynd finns länkar till produkterna. Klänningen längst till vänster och skorna är mina favoriter! (Adlinks)

Gillar

Kommentarer