In Sweden we call it "almost shortsväder"

Så blev det snö igen. "Vårsnö" som Vikingen så optimistiskt kallade den imorse. Det är i alla fall strålande sol och så vindstilla det kan bli här ute på landet, vårkänslorna finns där trots snön på marken. Jag och hunden gav oss ut strax efter sju imorse och även om jag nu ligger nästan en timme efter i planeringen så är det totalt värt det för att börja dagen med en extra lång promenad.

Världen var verkligen så vacker imorse och trots minusgraderna kändes det knappt kallt om fingrarna. Sådana här dagar uppskattar jag verkligen att bo här ute. Ser fram emot att ha ett eget hus och en lite jycke som ser till att man rör på sig varje morgon. Jag har verkligen en så mycket mer balanserad energi när jag kommer ut och promenerar sådär på morgonen.

Nu ligger hunden utslagen vid mina fötter, brasan brinner för fullt, jag är nyduschad och har precis ätit frukost, druckit ett par koppar kaffe, svarat på lite mail och är redo för en dunderdag här hemma. Klockan tio har jag ett telefonmöte med projektgruppen och innan dess ska jag sätta mig och knåpa ihop en poster och revidera en halv uppsats.

Hoppas ni får njuta av solen och att dagen ger er vad ni önskar. 🌷

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vad härligt det lät med tänd brasa och vovvsingen vid fötterna, helt magiskt 😍 Hoppas dagen bringar dig det du önskar också finaste du 💕 Kram
nouw.com/janielindahl
IP: 82.99.3.229